Amazic

onderdelenshop24.com

FC VVC - Club Informatie

Grote Clubactie 2017 [UPDATE] 10 November

Vandaag gaat de laatste verkoopweek voor loten van de Grote Clubactie van start. Wij roepen alle leden op om deze week nog zoveel mogelijk loten te verkopen. Inleveren van de boekjes kan tot uiterlijk 18 november a.s.

In het wedstrijdsecretariaat staat op de kast (bij binnenkomst gelijk rechts) "de schatkist voor je club". Op woensdagmiddag zal deze "schatkist" in de kantine staan. Hierin kunnen de boekjes gedeponeerd worden.

Afgelopen zaterdag hebben wij gezien dat er nog steeds teams zijn die hun verkoopboekjes niet opgehaald hebben. De boekjes liggen in de postvakjes in het wedstrijdsecretariaat.

Bij deze dus een allerlaatste oproep:
Haal de verkoopboekjes op bij het wedstrijdsecretariaat en probeer nog een aantal loten te verkopen. Van elk verkocht lot gaat € 2,40 naar onze eigen clubkas.

Ook valt er voor iedereen wat te winnen. Voor de spelers van de Champions League tot en met de spelers van O-11 zijn er individuele prijzen te winnen maar ook teamprijzen. Ook de oudere jeugdteams kunnen winnen, voor hen zijn er teamprijzen beschikbaar. Voor iedereen dus een win-win-situatie.

Laten wij met elkaar proberen om deze laatste week nog zoveel mogelijk loten te verkopen!

Annuska Heisterkamp
Astrid van Luijk

Grote Clubactie 2017

Orries Bar Restaurant

VEW 1 - FC VVC 1

Hoofdsponsor FC VVC 1 - Loogman Carwash

FCVVC1 Loogman Seizoen 2017-2018

Lid worden FC VVC

Rayer Healthcare Shockwave2

Routeplanner naar Sportcomplex FC VVC

Sportcomplex FC VVC
Montreallaan 1
2152 KH Nieuw Vennep
T:0252-682635
E:

Flyer SAMEN - STERK 2017

Flyer Samen Sterk

Fysio Cura Plaza

Facebook FC VVC Businessclub

Redactie FC VVC

VGV