Exclusieve Business Club evenementen

Business Club leden kunnen rekenen op heel wat gezellige, interessante zaterdagmiddagen met hun collega Business Club leden. Bij iedere thuis wedstrijd van FC VVC1 is de Business Club geopend. Na de thuiswedstrijden zijn de trainer Rini van Roon en een aantal spelers van FC VVC 1 aanwezig in de Business Club. Een hapje en een drankje ontbreken natuurlijk niet. En uiteraard exclusief toegang voor leden en hun introducees.

Evenementen
Maar de Business Club doet meer! We organiseren ieder seizoen een aantal inspireerde activiteiten voor de Business Club die optimaal ruimte bieden om te netwerken. Deze evenementen zijn exclusief voor leden. Uiteraard ontvangen alle leden vooraf per activiteit nog een officiƫle persoonlijke uitnodiging.

FC VVC Business Netwerk Borrel
Op 17 december 2016 organiseerde wij de FC VVC Business Netwerk Borrel. Dat was een gezellige netwerkavond in ons eigen clubhuis!

FC VVC Business Club FootGolf Tournament
Zaterdag 4 maart 2017 organiseren wij een FootGolf Tournament op de Golfbaan Spaarnwoude. Onze Business Club leden en de selectie hebben hier inmiddels een uitnodiging voor ontvangen.

Bekijk HIER de uitnodiging.

Uitnodiging Footgolf

Wat komt er nog?
Wat nog in de planning staat is het traditionele Business Club Gala. Later in het seizoen dan u van ons gewend bent maar zeker niet te missen! We houden u op de hoogte.

Tot slot
Tijdens de evenementen komt u snel en gemakkelijk in contact met andere leden van de BC. U ontvangt voor ieder evenement bijtijds een persoonlijke uitnodiging met meer informatie. Uiteraard bent u bij iedere thuiswedstrijd van FC VVC 1 van harte welkom in onze prachtige Business Club ruimte!

FCVVClogo BusinessClub FC