FC VVC - Businessclub

Word lid van de FC VVC Business Club!

Beste ondernemer,

De Business Club van FC VVC is een leuke, ongedwongen club van ondernemers én altijd op zoek naar nieuwe leden. Bent u als ondernemer enthousiast, of twijfelt u nog? Neem dan contact met ons op. Wij overtuigen u graag!

Wij zijn er trots op dat we ook dit jaar kunnen spreken van een goede bezetting. Inmiddels hebben we 31 leden; stuk voor stuk ondernemers met mooie bedrijven binnen en buiten Nieuw-Vennep.

Vanzelfsprekend zijn de leden van de Business Club voor iedere thuiswedstrijd uitgenodigd in onze prachtige entourage, een bruin café met moderne technologische voorzieningen. Per seizoen zijn dit circa 13 wedstrijden. Wij zorgen ervoor dat de Business Club een uur voor de wedstrijd, in de rust en tot anderhalf uur na de wedstrijd beschikbaar is voor de Business Club leden. Leden kunnen hier bijeenkomen om een drankje en een hapje te nuttigen en bij te praten. Dat niet alle leden de passie voor voetbal delen, blijkt wel uit het feit dat sommige leden pas aansluiten voor de borrel na de wedstrijd.

Bent u nog geen lid? U bent op de zaterdagen van de thuiswedstrijden van FC VVC 1 altijd welkom om de sfeer te komen proeven en kennis te maken met de leden van de Business Club! Neem gerust uw partner of introducee mee. BEKIJK ONS AANBOD!

De Business Club FC VVC is in de eerste plaats een echte Business Club. Dat houdt in dat er op regelmatige basis activiteiten worden georganiseerd voor de leden, met als doel: netwerken. Deze bijeenkomsten zijn altijd ongedwongen. Daarnaast krijgt elke ondernemer aandacht in het jaarlijkse Business Club Magazine en de maandelijkse Business Club nieuwsbrieven.

Bent u als ondernemer enthousiast geworden, of twijfelt u nog? Neem contact met ons op. Graag gaan we met u in gesprek om uit te leggen en te bespreken wat het lidmaatschap van de Business Club voor u kan betekenen, praten kan altijd!

Met sportieve groet,
Namens het Business Club Bestuur,

Gerard ter Haar (Voorzitter)
Peter Klabbers (Vice-voorzitter)
Wim Kroes (Secretaris),
Joost Verdonk (Penningmeester),
Marianne Vlak (PR & Algemene zaken)
Jeroen Griffioen (Algemeen Lid)
Niels Ippel (Algemeen Lid)

Contact?

FCVVClogo BusinessClub FC

FC VVC 2 dwingt promotie af naar de reserve 1e klasse via de nacompetitie

Met de wetenschap dat er na de thuiswedstrijd feitelijk niets mis kon gaan richting promotie 1e klasse stapte FC VVC 2 zaterdag 10 juni jl. in de door de Businessclub beschikbaar gestelde (party)bus richting Volendam.

FC VVC 2 Promotie

De feeststemming zat er al goed in
FC VVC 2 deed dit met de gehele groep die de laatste wedstrijden ervoor had gezorgd dat ze deze promotiewedstrijd konden spelen, daarbij eerste en tweede jaar A-junioren, enkele uitzonderingen van spelers die geselecteerd waren om ook het eerste te laten promoveren. Ondanks dat de wedstrijd nog gespeeld moest worden zat de feeststemming er al goed in en dit gaf in eerste instantie geen goed gevoel want je weet het maar nooit in Volendam! Zij moesten degraderen, je wilt toch de wedstrijd winnen…

Lees meer: FC VVC 2 dwingt promotie af naar de reserve 1e klasse via de nacompetitie

Business Club bedankt gastvrouw Jacqueline Krop

De leden van de Business Club hebben afscheid genomen van gastvrouw Jacqueline Krop. Gerard ter Haar, voorzitter van de BC, en Joost Verdonk, Penningmeester van de BC, bedankte haar namens alle Business Club leden en commissie leden voor haar inzet de afgelopen 5 jaar. 

Bedankt Jacqueline Krop

Lees meer: Business Club bedankt gastvrouw Jacqueline Krop