FC VVC - Businessclub

Word lid van de FC VVC Business Club!

Beste ondernemer,

De Business Club van FC VVC is een leuke, ongedwongen club van ondernemers én altijd op zoek naar nieuwe leden. Bent u als ondernemer enthousiast, of twijfelt u nog? Neem dan contact met ons op. Wij overtuigen u graag!

Wij zijn er trots op dat we ook dit jaar kunnen spreken van een goede bezetting. Inmiddels hebben we 31 leden; stuk voor stuk ondernemers met mooie bedrijven binnen en buiten Nieuw-Vennep.

Vanzelfsprekend zijn de leden van de Business Club voor iedere thuiswedstrijd uitgenodigd in onze prachtige entourage, een bruin café met moderne technologische voorzieningen. Per seizoen zijn dit circa 13 wedstrijden. Wij zorgen ervoor dat de Business Club een uur voor de wedstrijd, in de rust en tot anderhalf uur na de wedstrijd beschikbaar is voor de Business Club leden. Leden kunnen hier bijeenkomen om een drankje en een hapje te nuttigen en bij te praten. Dat niet alle leden de passie voor voetbal delen, blijkt wel uit het feit dat sommige leden pas aansluiten voor de borrel na de wedstrijd.

Bent u nog geen lid? U bent op de zaterdagen van de thuiswedstrijden van FC VVC 1 altijd welkom om de sfeer te komen proeven en kennis te maken met de leden van de Business Club! Neem gerust uw partner of introducee mee. BEKIJK ONS AANBOD!

De Business Club FC VVC is in de eerste plaats een echte Business Club. Dat houdt in dat er op regelmatige basis activiteiten worden georganiseerd voor de leden, met als doel: netwerken. Deze bijeenkomsten zijn altijd ongedwongen. Daarnaast krijgt elke ondernemer aandacht in het jaarlijkse Business Club Magazine en de maandelijkse Business Club nieuwsbrieven.

Bent u als ondernemer enthousiast geworden, of twijfelt u nog? Neem contact met ons op. Graag gaan we met u in gesprek om uit te leggen en te bespreken wat het lidmaatschap van de Business Club voor u kan betekenen, praten kan altijd!

Met sportieve groet,
Namens het Business Club Bestuur,

Gerard ter Haar (Voorzitter)
Peter Klabbers (Vice-voorzitter)
Wim Kroes (Secretaris),
Joost Verdonk (Penningmeester),
Marianne Vlak (PR & Algemene zaken)
Jeroen Griffioen (Algemeen Lid)
Niels Ippel (Algemeen Lid)

Contact?

FCVVClogo BusinessClub FC

Business Club trakteert jeugd op dorstlesser

Wist u dat de Business Club tijdens het Bob Strijbos toernooi 272 kinderen heeft getrakteerd op een flesje AA! Er kwamen weer veel blije gezichten aan de bar :)

AA Drink