FC VVC - Bestuur & Organisatie

Kandidaat bestuursleden voorgedragen

Het heeft wat langer geduurd dan we verwacht hadden, maar we kunnen melden dat er witte rook is.

Er zijn heel wat gesprekken en overwegingen geweest, na overleg met zowel huidig bestuur als kandidaten nieuw bestuur en de betrokken personen die vanuit de stuurgroep de gesprekken hebben gevoerd is er onderstaande kandidatuur uit voort gekomen.

Onderstaande personen zijn vanuit de stuurgroep voorgelegd en geadviseerd aan het bestaande bestuur.

Lees meer...

Vrijwilligers van het jaar: Hans Knibbe en Phillip Beerthuizen.

Elk jaar wordt er bij FC VVC de vrijwilliger van het jaar gekozen. Dit jaar waren het er twee, Hans Knibbe en Phillip Beerthuizen. Zij hebben de afgelopen jaren met veel inzet en plezier de jongste VVC jeugd de eerste beginselen van het voetbal bijgebracht.

FCVVC Hans Knibbe

Lees meer...

FC VVC ontvangt van de Rabo bank mooi bedrag.

De aflopen maanden was er een mooie Rabo Bank ledenactie. Middels een code konden onze leden de donatie van de Rabobank Regio Schiphol op laten lopen.
 
FCVVC Rabobank cheque
 
Vandaag ontving de club een mooie cheque van € 482,85. Dank je wel Rabobank en dank je wel stemmende FC VVC leden.
 
Peter Klabbers
FC VVC

FC VVC sjaal nu verkrijgbaar.

FC VVC SjaalAfgelopen vrijdag is er tijdens de uiterst gezellige vrijwilligersavond de eerste, enige en echte FC VVC sjaal geïntroduceerd. Vanaf vandaag is hij te koop voor € 15,00. Je steunt de club en je laat zien waar je voor staat.
 
Speciale team aanbieding : 11 sjaals voor € 135,00. Je hele team in de FC VVC kleuren. Stuur een mailtje naar en je bestelling ligt klaar op de eerst volgende zaterdag in de kantine.