FC VVC - Bestuur & Organisatie

Commissie “Nieuwe bestuursleden’’ is hard aan het werk

Onder voorzitterschap van Ruud Donker heeft de commissie een aantal keren vergaderd. De commissie bestaat naast de voorzitter uit Arie-Jaap van Rijn, Tim Burchartz, Luis Carrera, Raymond van Hemert, Remy Deken, Joeri Kerzaan, Gerard ter Haar, Wim Wesmaas, Rob de Kleijn en Michiel Hendriks.

Het nieuwe dagelijks bestuur zal bestaan uit een voorzitter, penningmeester en secretaris. Het hoofdbestuur zal bestaan uit de vertegenwoordigers namens Facilitair, Voetbalzaken, Commercieel en Algemene Zaken. Het is de bedoeling dat dit zelfsturende teams worden. Functiebeschrijvingen zijn inmiddels hiervoor gemaakt.

Lees meer...

Vrijwilligers van het jaar: Hans Knibbe en Phillip Beerthuizen.

Elk jaar wordt er bij FC VVC de vrijwilliger van het jaar gekozen. Dit jaar waren het er twee, Hans Knibbe en Phillip Beerthuizen. Zij hebben de afgelopen jaren met veel inzet en plezier de jongste VVC jeugd de eerste beginselen van het voetbal bijgebracht.

FCVVC Hans Knibbe

Lees meer...

FC VVC ontvangt van de Rabo bank mooi bedrag.

De aflopen maanden was er een mooie Rabo Bank ledenactie. Middels een code konden onze leden de donatie van de Rabobank Regio Schiphol op laten lopen.
 
FCVVC Rabobank cheque
 
Vandaag ontving de club een mooie cheque van € 482,85. Dank je wel Rabobank en dank je wel stemmende FC VVC leden.
 
Peter Klabbers
FC VVC

FC VVC sjaal nu verkrijgbaar.

FC VVC SjaalAfgelopen vrijdag is er tijdens de uiterst gezellige vrijwilligersavond de eerste, enige en echte FC VVC sjaal geïntroduceerd. Vanaf vandaag is hij te koop voor € 15,00. Je steunt de club en je laat zien waar je voor staat.
 
Speciale team aanbieding : 11 sjaals voor € 135,00. Je hele team in de FC VVC kleuren. Stuur een mailtje naar en je bestelling ligt klaar op de eerst volgende zaterdag in de kantine.