FC VVC - Scheidsrechters

7 t/m 15 oktober: Week van de Scheidsrechter 2017

Week van de scheidsrechter2017

Van 7 tot en met 15 oktober vindt de week van de scheidsrechter weer plaats. De week van het jaar waarin jullie vak/hobby extra in het zonnetje wordt gezet.

Zes KNVB officials kunnen op 4 oktober een dag (+/- 09.00 - 19.00 uur) meelopen met betaald voetbalscheidsrechters in Zeist. Lijkt het je leuk om eens mee te kijken met videobeelden en mee te trainen met betaald voetbalscheidsrechters? Dit is je kans, geef je nu op! Stuur uiterlijk 24 september een mail met een korte motivatie naar .

Scheidsrechter Bedankt2017

De Week van de Scheidsrechter

Flink te kort aan scheidsrechters

Scheidsrechters gezocht

Dit is een oproep aan alle teams van FC VVC wij van de Arbitrage kunnen niet alle teams van VVC voorzien van een scheidsrechter dit komt omdat wij een chronische tekort aan scheidsrechters hebben. Mochten er ouders zijn die graag een wedstrijdje willen fluiten meld je aan via wij zullen voor begeleiding zorgen.

Wij hopen dat uw zich aanmeld.

Met de vriendelijke sport groet,
Ronald, Joep en Marco

Het nieuwe scheidsrechter seizoen is weer begonnen!

Scheidsrechters gezocht

Wij zijn dan ook weer op zoek naar scheidsrechters die de wedstrijden in goede banen willen leiden. De JO10 t/m de Senioren teams hebben scheidsrechters nodig. De lagere teams hebben spelbegeleiders nodig. Vaak is dit een ouder. 

We zijn dringend op zoek naar scheidsrechters.

Lees meer...