FC VVC - Scheidsrechters

Nogmaals een dringende oproep voor scheidsrechters!

ScheidsrechtersfluitOnlangs heeft de scheidsrechter commissie, via de ledenadministratie, alle leden gemaild met een oproep voor scheidsrechters. We hebben 1 reactie gekregen. We komen nog steeds scheidsrechters tekort. Dus wilt u fluiten mail dan naar

LBI Elektrotechniek sponsor nieuw scheidsrechters tenue

FC VVC Scheidsrechters nieuw tenue

Je hebt het al gezien tijdens thuiswedstrijden. Onze vaste scheidsrechters hebben een nieuw tenue. De scheidsrechters die wekelijks of om de week bij verschillende wedstrijden worden ingedeeld of die fluiten bij een vast team hebben het tenue gekregen. Jongens en meiden en ouders die af en toe fluiten, krijgen het in bruikleen.

Het tenue is gesponsord en geleverd door LBI Elektrotechniek, het bedrijf van Leon Bakker. De aanschaf van extra tenues was mogelijk door een initiatief van actieve vrijwilligers.

Lees meer...

Spelregel wijzigingen

De spelregelcommissie van de FIFA heeft de spelregels dit jaar flink aangepast. Veel aanpassingen zijn vooral tekstueel. Het doel was om het korter en bondiger te omschrijven. Dat is gelukt, het ‘boek’ is bijna de helft minder dik. Verder is een aantal inhoudelijke wijzigingen in de regels doorgevoerd.

Lees meer...