FC VVC Vrouwenvoetbal

Recap event “THE ONLY WAY IS UP!” 7 maart 2017

Voetbalclubs Haarlemmermeer V3

Recap event “THE ONLY WAY IS UP!” 7 maart 2017
De een wil bijgepraat worden over het spelregelbewijs, terwijl de ander op zoek is naar inspiratie om nieuwe trainers te werven voor de club. De verscheidenheid aan achtergronden, leeftijden en motieven maakt het event “THE ONLY WAY IS UP!” voor vrijwel elke speler, scheidsrechters- of meidencoördinator een verrijking. “Kunnen jullie mij helpen aan nieuwe spelers, trainers èn scheidsrechters?”
Al ver voor de start van de Trainer- en Scheidsrechtersessie komen de eerste genodigden bij locatie S.V. Hoofddorp binnendruppelen. Ruim 50 spelers en 20 scheidsrechters-, meidencoördinatoren en trainers staan er op de gastenlijst tijdens dit event, wat geïnitieerd is door DSOV, S.V. Hoofddorp, sv Overbos, SCW en FC VVC i.s.m. KNVB Voetbal Technische Zaken en KNVB Arbitrage.

Lees meer...

Regionaal selectieteam FC HRLMMR O13 bekend

Voetbalclubs Haarlemmermeer V2

FC HaarlemmermeerHaarlemmermeer, 09 februari 2016

Afgelopen week hebben de deelnemende verenigingen aan het initiatief “Hogerop met vrouwenvoetbal in Haarlemmermeer”, bestaande uit DSOV, SV Hoofddorp, SV Overbos en FC VVC hun eerste gezamenlijke selectieteam bekend gemaakt. Uit alle MD-teams zijn de 15 beste speelsters geselecteerd die onder de vlag van FC HRLMMR O13 (FC Haarlemmermeer O13), de strijd aangaan met de allerbeste meidenteams O13 uit regio West.

Lees meer...

Gezamenlijke MF trainingen bij FC VVC

Voetbalclubs-Haarlemmermeer

Vrijdagmiddag 11 december jl. vond alweer de laatste gezamenlijke training in 2015 voor meisjes met F leeftijd plaats. Bij FC VVC lieten zo’n 40-45 meisjes (geboren in 2007 en 2008) vanuit DSOV, SV Hoofddorp, sv Overbos en FC VVC hun voetbalkunsten zien.

Gezamenlijke-trainingen-MF-11.12.15

Lees meer...