JO17-4 Benauwd

29 april 2017: BSM JO17-1 - VVC JO17-4 (0-1) 1 - 2

Wat een geweldig weer langs de lijn. Jassen uit en mouwen opstroopt en genieten van een leuke wedstrijd. Gelukkig kregen we hulp van twee Kanjers uit de B5 want door ziekte en vakantie hadden we net weinig spelers. Heren en hulpsupporters heel erg bedankt! De Scheids liet direct kort en bondig weten wat hij aan commentaar niet duldde. Deze duidelijkheid zorgde voor een leuke maar spannende wedstrijd.

Beide teams werkten hard. Er werd geweldig verdedigd en er waren mooie aanvallen. Aan alle twee de kanten werden de Keep kunsten nauwkeurig getest. Het eerste doelpunt werd door VVC gescoord uit een mooie aanval.

Na de rust scoorde VVC het tweede punt waarna de BSM Heren hun koppies jammer genoeg lieten hangen. Eigenlijk was het op het veld te warm om lekker te voetballen. Blijkbaar zijn we met z’n allen nog niet gewend aan de ineens hoge tempratuur en de constant brandende zon.

Na een heel mooie aanval van BSM volgde er het hard verdiende punt. Onze Keep werd verrast en onze drie verdedigende Kanjers werden niet geholpen door de rest van de spelers die verderop liepen te sjokken.

Ineens leefde de wedstrijd helemaal op. BSM rook kansen en wij als toeschouwers kregen het nog benauwder en dat kwam niet alleen door de zon…. Wij haalden dan ook opgelucht adem toen de Scheids de wedstrijd affloot.

Met warme groet,

Ilja