JO17-4 Voor de 3e x Kantinedienst en buiten wordt het 0-0

6 mei 2017: VVC JO17-4 - BSM JO17-7  uitslag 0 - 0

De Kantine Tijgers van de JO17-4 vallen blijkbaar in de smaak. Voor de derde keer dit seizoen treden wij aan voor de kantinedienst. Waarschijnlijk heeft het team voor ons het al druk gehad, want we beginnen voor 12.30 al met het aanvullen van de bijna lege dranklades. Hierna is het alleen maar druk gebleven, als we ieder één drankje hebben gedronken is dit veel… Gelukkig kregen we al hulp van de dames uit de keuken, Nick en een andere Kanjer. En onze dank gaat uit naar Ella die ons zo goed mogelijk in deze hectiek probeerde bij te staan. Maar door het eindfeest en het mooie weer is het super druk en om 17.15 zijn we het meer dan zat en hebben honger en dorst.

Jammer genoeg weer geen Scheids voor ons team. Dus snel weer zelf een Scheids regelen.

En de vader die niets vermoedend binnen komt in zijn motorpak wordt direct bij zijn kladde gegrepen om het team Coachen. Gelukkig stemde hij in anders had ik met mijn volume “fluisterboot” de Kantinedienst moeten verlaten en als coach moeten inspringen, dan was er dus een extra probleem geweest..

In de pauze kan de kleedkamer van onze Mannen niet open omdat degene met de reservesleutel weg is. En is de limonade deels opgedronken door kinderen die vandaag zelf geen wedstrijd hoeven te voetballen.

Onze Mannen voetballen buiten blijkbaar een leuke wedstrijd. De uitslag is misschien wat zaai het wordt 0-0. Volgende week komen de Heren van ADO’20 JO17-7 weer bij ons op bezoek. Dan mogen wij voor de laatste keer dit seizoen meegenieten van de wedstrijd.

Met verwonderde groet,

Ilja