JO17-4 Soepzooitje

13 mei 2017: VVC JO17-4 - ADO’20 JO17-7 uitslag 2 - 8

Zelfs als er maar twee teams thuis spelen (goh, hadden we vandaag maar (voor de 3e keer)kantinedienst gehad) is er geen club scheids voor ons team. De eerste en enige bui van deze dag valt precies in het begin van de wedstrijd. En ik, met volume fluisterboot en erg weinig verstand van voetbal moet coachen….. Tja en dan wordt het een soepzooitje.

Vlot na het beginsignaal ligt de bal al achter onze Keep. Het tweede punt volgt niet veel later. Gelukkig blijven onze Mannen proberen maar er is geen houden meer aan. Het wil allemaal niet zo lukken en dan begint het Ouwe…. nelen. Oftewel het begin van het einde. De ruststand is 3-1.

Al snel na rust is het 4-1. Na een heel mooie individuele actie scoort één van onze middenvelders het laatste VVC JO17-4 punt van dit seizoen. Het ADO’20 feest gaat nog even door de eindstand is 2-8. Jammer Mannen, het was niet nodig geweest. Met de juiste coaching was deze einde seizoen domper niet nodig geweest. Jullie kunnen zoveel beter!

Wie weet tot het volgende voetbaljaar. Dan hopen we op een echte trainer voor 2x in de week. En niet dat er weer één vader (soms vervangen door een ander) dat ene uurtje op 1/3 veldje de trainingen moet geven. Dat dan niet voor de eerste wedstrijd onze shirts al door een ander JO17 team achterovergedrukt zijn. En dan niet 3x kantinedienst draaien.

Ik wens voor ons allemaal eens een nieuw seizoen waar zeker voor dit team nu ook eens van alles goed geregeld is!

Alle Super Supporters van de JO17-4 bedankt voor alle hulp en steun die Cok en ik van jullie hebben gekregen. Ook dank aan alle vlaggers, hulp trainers en coaches. Zonder jullie hulp en support had ik allang het bijltje erbij neer gekwakt.

Allemaal een heel mooie vakantie!

Met verbaasde groet,

Ilja