VVC O11-3 kampioenschap is binnen

29 April 2017 Olympia Haarlem O11-3 -- VVC O11-3 uitslag 1-11 ( 1-4 )

Zaterdag ochtend, en het is alweer prachtig weer. De meeste ouders zitten lekker in het zonnetje terwijl de coach de mannen op scherp zet. Combinaties maken is de opdracht. Het is 09.00 en de wedstrijd begint. Al snel is te zien dat VVC de bovenliggende partij is. En daarom is het snel raak. Na een afstandsschot van Jayden maakt Maxxie de 0-1 omdat de keeper de bal los liet.

Combinatievoetbal was vandaag prachtig om te zien. Thijs schiet van afstand maar helaas net over getikt. Combinatie tussen Kasper en Maxxie eindigt ook net naast. Zal toch weer niet zo’n wedstrijd worden. Zeker als Maxxie ook nog op de paal schiet. Maar dan komt Jayden opnieuw met een afstandsschot en raakt het net 0-2. Ondanks dat de opbouw van achteruit goed verloopt is er een moment van onoplettendheid waardoor ook Melle de bal niet meer kan tegen houden. 1-2.

Daarna schiet Olympia op de lat en dus lucky VVC. Verder hebben Rens, Thijs, Kasper, Jayden en Melle achter alles prima voor elkaar. Alweer een combinatie tussen Max en Kasper die ook daaruit scoort 1-3. Dan krijgen we een corner. Jayden neemt ‘m en draait ‘m er in een keer in 1-4. En het is rust.

Na de rust blijft het leuk om te zien hoe onze mannen blijven voetballen. De ene combinatie nog mooier dan de ander. Maxxie komt op dreef met de 1-5, 1-6 en de 1-7, hoewel bij die laatste ook Jayden met zijn schoen in de buurt zat dus wie ‘m nou maakte kon deze schrijver net niet goed zien. En dan Julian. Nou hij was ook lekker bezig maar had wat pech hier en daar met de afronding. Hij geeft wel een mooie voorzet waar Max dan de 1-8 uit scoort. Dan een klutsbal die voor de voeten van Juul komt. Eindelijk en verdient pakt ook hij zijn doelpunt 1-9. Het slotakkoord is voor Maxxie 1-10 en Max 1-11 .

Het fluitsignaal gaat en de mannen weten het.

“ KAMPIOENEN “

Volgende week wordt het voor eigen publiek gevierd en hopelijk is het hele team er dan om het kampioenschap te kunnen vieren bij VVC na de wedstrijd tegen Zandvoort.

Klasse mannen, Jullie hebben het verdient!!!

Wilfred