FC VVC O9-1 - SVA O9-1 vandaag net niet voor de talenten..

Zaterdag mochten de talenten van FC VVC O9-1 aantreden tegen SVA uit Assendelft. Na het uitstekende toernooi wat ze vorige week gespeeld hebben tegen de talloze BVO's  ,was het nu weer omschakelen naar de competitie. In deze competitie kan iedereen van elkaar winnen of verliezen, we zagen dat al eerder en FC VVC was daarvoor gewaarschuwd.

FC VVC JO9-1

We begonnen op veld 1a, het veld wat ons niet echt goed gezind is de laatste tijd. Was dit al een voorteken? SVA stond als laatste geklasseerd in de competitie, en was gemotiveerd om het FC VVC lastig te maken. De uitwedstrijd had namelijk ook al kracht en energie gekost tegen dit team. 

FC VVC mocht de aftrap nemen, en waar normaal de talenten gelijk omschakelen in snel en vakkundig aanvallen en scoren, bleek dit nu tegen ons gebruikt te worden. SVA verdedigde sterk en kwam via break outs ,goed via de zijkanten over, met voorzetten.  FC VVC werd terug gedrongen en niet veel later stond er zowaar 0-1 op het bord..  een tegenvaller voor FC VVC. De 1e wissels werd gemaakt door leider Othmane , Luka en Kieran werden in het veld gebracht voor Jayesh en. Bjorn  FC VVC probeerde het tempo op te voeren en de overhand weer te krijgen op het veld. Helaas voor FC VVC gaf SVA geen krimp op dat moment. Ze kwamen zelfs op 0-2 door een helaas verkeerde terug speelbal.  Daarna speelde het spel zich af op het middenveld. Ook FC VVC had nog een paar goede kansen voor Jaydion, Rayane, en Luka maar die gingen er helaas niet in.

Na het verfrissend drankje in de rust probeerde leider Othmane , de spirit weer in het team te krijgen. De spelers werden weer scherp gezet, en gingen op zoek naar de aansluitingstreffer. De 1-2 kwam nadat we al 10 minuten bezig waren in de 2e helft.. Daarvoor had de verdediging en keeper van SVA al een groot aantal kansen van FC VVC onschadelijk gemaakt. Doordat FC VVC meer ruimte liet om de gelijkmaker te scoren, kreeg ook SVA meer kansen. Jayden had er een hoop onschadelijk gemaakt maar op een uitbraak van SVA 3 minuten voor tijd had hij helaas geen antwoord. 1-3 .  Dat het daarna nog 1-4 werd was alleen voor de statistieken.  FC VVC O9-1 bracht het vandaag net niet helaas.  Snel vergeten en op naar de volgende wedstrijd.