Vraag omtrent kleding en andere benodigdheden

Tenue

Bij FC VVC hebben we een officieel tenue.

Voor alle teams geldt dat:

  • Wedstrijdshirt door de club beschikbaar wordt gesteld;
  • In geval van sponsoring het wedstrijdshirt door een sponsor beschikbaar wordt gesteld;
  • Een broekje en sokken door het lid zelf aangeschaft dienen te worden. De eerste aanschaf is € 19,00 voor het broekje en € 11,00 voor de kousen. Deze zaken kunnen besteld en afgerekend worden via fcvvcwebshop.nl

Kleding om in te trainen:

Algemeen is het volgende nodig, voornamelijk voor trainingen maar ook sommige dingen voor wedstrijden:

  • Scheendekkers
  • Lange kousen tot aan de knie
  • Voetbalschoenen waarmee zowel op kunstgras als echt gras kan worden gevoetbald. In de winkel kunnen ze je adviseren.
  • Trainingspak tegen de kou, ook bij wissel-beurten.
  • Shirt en broekje om te trainen wat lekker zit; net als gym op school.

Het is niet toegestaan om in het clubtenue te trainen. Dit is in bruikleen en eigendom van FC VVC.

Schoeisel:

  1. Trainingen worden voornamelijk op kunstgras gehouden. Wedstrijden kunnen op gras dan wel kunstgras zijn, afhankelijk van de vereniging waar tegen je speelt.

Lid worden van FC VVC

Fijn dat u heeft gekozen om deze pagina te openen. Dat betekent waarschijnlijk, dat u interesse heeft om lid te worden van voetbalvereniging FC VVC. Ook kan het zijn dat u wilt kijken of er voor uw zoon of dochter mogelijkheden zijn om bij FC VVC te voetballen.

In beide gevallen kunnen wij u mededelen dat er bij FC VVC voor iedere leeftijd mogelijkheden zijn om te komen voetballen! FC VVC heeft ook in alle leeftijdscategorieën meisjes- en damesvoetbal.

Alleen voor de heren senioren bieden wij ook de mogelijkheid om lid te worden bij de afdeling Zaal-voetbal. Een combinatie als veld en zaal-speler is mogelijk.

Sinds het seizoen 2015 heeft FC VVC ook een eigen afdeling “darten”.

Sporten in teamverband geeft een hoop ontspanning, zowel voor schoolgaande kinderen als voor volwassenen. FC VVC heeft u een hoop te bieden zoals een mooi complex, vele (kunst)gras velden en een gezellige kantine. Gezelligheid bij onze club is een groot goed. U moet het als lid van FC VVC naar uw zin hebben! Dat is onze missie!

Daarnaast kiest FC VVC voor beter voetbal. Kortom, FC VVC investeert in haar leden, met als doelstelling, iedereen nog beter te kunnen laten voetballen. Een voorbeeld om dit te bereiken is de trainingen van alle teams (ook de jeugdteams) te laten verzorgen door gekwalificeerde trainers, die u graag op een hoger niveau willen brengen.

Is uw interesse gewekt, schrijf dan nu in. Dat kan door u aan te melden via de online-pagina van de KNVB. >>"KNVB"<<

Twijfelt u nog? Kom dan kijken bij onze wedstrijden of doe mee met twee proeftrainingen. De leeftijd coördinator zal u graag helpen. U kunt zich hiervoor aanmelden op het mailadres .

Periode mei tot begin augustus elk jaar:
Vanaf eind mei zijn de meeste competities afgelopen en/of starten we de voorbereidingen op het volgende seizoen en de team-indelingen. Wij beginnen weer na de zomervakantie weer met trainen wanneer de scholen (in deze regio) beginnen.

Definitieve inschrijving is na bevestiging vanuit FC VVC.
Wilt u lid worden van FC VVC, klik dan op >>"KNVB"<< van FC VVC, vervolgens vult u online de gegevens is en bevestigd akkoord tot automatische incasso in 1 of 12 termijnen.

Heeft u verder nog vragen of wilt u meer informatie neemt u dan contact op via .

Met vriendelijke groet,
Bestuur FC VVC

FC VVC Nieuw-Vennep

Uit- en overschrijven FC VVC

Opzegging:
Vanwege de jaarlijkse intense periode dat coördinatoren voor het nieuwe seizoen teamindelingen maken, is het van belang tijdig te weten wie er lid blijft, lid wordt, of helaas stopt bij FC VVC.

Het lidmaatschap van FC VVC kan uitsluitend worden beëindigd vóór 31 mei van het lopende seizoen. Een e-mail of het opzeggingsformulier kan per mail worden toegezonden aan

Downloaden opzeggingsformulier
Let op: Wij verzoeken u geen formulieren meer per post te verzenden.

Overschrijving:
15 juni is de laatste dag dat overschrijvingen bij de KNVB kunnen worden ingediend. Daarna is het zeer moeilijk en wordt vaak alleen dispensatie verleend op basis van goede redenen voor een lager spelniveau (B-categorie in plaats van A-categorie). Wanneer u ooit lid van de KNVB bent geweest, dan zijn uw gegevens bekend in de database. Een uitschrijving wordt vergemakkelijkt als u uw KNVB relatie-code gebruikt. Deze kunt u opvragen bij de oude club, maar is niet strikt noodzakelijk. Het maakt het wel makkelijker.

Een overschrijving is noodzakelijk indien u het laatste jaar nog heeft gevoetbald bij een andere club, of lid was bij een club in de afgelopen 3 jaar. Elke speler in het amateurvoetbal kan de overschrijving digitaal zelf regelen door zich aan te melden bij de nieuwe vereniging met behulp van de KNVB online methode. Via Sportlink Club wordt de overschrijving dan in gang gezet.

Een groot voordeel van digitaal overschrijven is dat de procedure veel sneller verloopt.

In verband met drukte en overschrijvingen op het laatste moment is een aantal dagen nodig voor de ledenadministratie om een en ander te verwerken. Overschrijvingen moeten derhalve uiterlijk 10 juni worden aangevraagd.

Overschrijving als lid van een andere veldvoetbalclub naar FC VVC

Overschrijving naar FC VVC van een andere voetbalclub, kan door online je aan te melden via KNVB. Er zal daarna ook met u contact worden opgenomen.

Mocht u van veldvoetbalclub willen veranderen dan is het invullen van de KNVB link de juiste stap. Opzeggen bij de oude club blijft wel noodzakelijk! Een abonnement stopt niet automatisch.

Let op:
Indien je na 15 juni opzegt dan is de hele contributie voor het nieuwe seizoen verschuldigd in verband met de afdracht aan de KNVB en de geplande begroting van de vereniging. De opzegging is voltooid indien men een bevestiging vanuit de ledenadministratie heeft ontvangen per e-mail. Indien er geen bevestiging is ontvangen is het lidmaatschap niet opgezegd. Downloaden opzeggingsformulier

Indien ná 15 juni wordt opgezegd, is er 50% van de contributie verschuldigd.

FC VVC Contributie seizoen 2023 - 2024

Categorie nieuw Leeftijden Contributie Contributie Contributie
    2021-2022 2022-2023 2023-2024
Talentjes t/m 5 jaar € 50 € 50 € 52
Onder-7 4-5-6 jaar € 50 € 50 € 52
Onder-9 7-8 jaar € 152 € 156 € 161
Onder-11 9-10 jaar € 162 € 166 € 171
Onder-13 11-12 jaar € 175 € 180 € 186
Onder-15 13-14 jaar € 185 € 190 € 196
Onder-17 15-16 jaar € 195 € 200
€ 206
Onder-19 17-18 jaar € 208 € 214 € 221
Senioren 19 jaar en ouder € 265 € 272 € 280
Zaal - € 195 € 200
€ 206
Zaal & Veld - € 332 € 341 € 352
Trainingslid (sr.) - € 109 € 112 € 116
Trainingslid (jr.) - € 58 € 59 € 61
Niet spelend lid (NSL) - € 50 € 50 € 52
Donateur - - - -
Selectieteams toeslag - € 50 € 50 € 52

Andere kosten:

  • Inschrijfgeld € 15
  • Betalen in termijnen € 1 extra per termijn
  • Bij ontbreken machtiging € 10 extra
  • Kleding jeugd € 30 (eerste aanschaf, voor sokken en broekje) Klik hier voor meer informatie
  • Let op: Contributie wordt ge-ind op basis van leeftijd.

Ga naar:

Indien u meer vragen heeft of meer informatie wenst.

Opzeggen lidmaatschap FC VVC

Het lidmaatschap van FC VVC kan uitsluitend worden beëindigd vóór 15 juni van het lopende seizoen. Het opzeggingsformulier kan per mail worden toegezonden aan

Vanwege de jaarlijkse intense periode dat coördinatoren voor het nieuwe seizoen teamindelingen maken, is het van belang tijdig te weten wie er lid blijft, lid wordt, of helaas stopt bij FC VVC.

In verband met kleding, mogelijk openstaande financiële zaken en misverstanden te voorkomen, ontvangt FC VVC graag uw schriftelijke afmelding, ook als u zich overschrijft naar een andere club.

Downloaden opzeggingsformulier
Let op: Wij verzoeken u geen formulieren meer per post te verzenden.

Let op:
Indien je na 15 juni opzegt dan is de hele contributie voor het nieuwe seizoen verschuldigd in verband met de afdracht aan de KNVB en de geplande begroting van de vereniging. De opzegging is voltooid indien men een bevestiging vanuit de ledenadministratie heeft ontvangen per e-mail. Indien er geen bevestiging is ontvangen is het lidmaatschap niet opgezegd. Downloaden opzeggingsformulier

Overschrijving:
15 juni is de laatste dag dat overschrijvingen bij de KNVB kunnen worden ingediend.

In verband met kleding, mogelijk openstaande financiele zaken en misverstanden te voorkomen, ontvangt FC VVC graag uw schriftelijke afmelding, ook als u zich overschrijft naar een andere club.

Elke speler in het amateurvoetbal kan de overschrijving digitaal zelf regelen door zich aan te melden bij de nieuwe vereniging met behulp van de KNVB online methode. Via Sportlink Club wordt de overschrijving dan in gang gezet.

Een groot voordeel van digitaal overschrijven is dat de procedure veel sneller verloopt