FC VVC Businessclub Magazine

Jaarlijks geeft de Business Club een prachtig Business Club magazine uit waarin alle leden vermeld staan en waarin ruimte is voor extra aandacht voor een aantal leden in de vorm van een interview.

Het prachtige Business Club magazine wordt vormgegeven door www.wkvormgeving.nl, het drukwerk wordt gerealiseerd door www.vanhulzen.net. De interviews en de redactie neemt Marianne Vlak voor haar rekening.

Bekijk HIER het Business Club magazine van dit seizoen!

Vorige edities:
Bekijk HIER het Business Club magazine van het seizoen 2016-2017
Bekijk HIER het Business Club magazine van het seizoen 2014-2015
Bekijk HIER het Business Club magazine van het seizoen 2013-2014

 FCVVClogo BusinessClub FC

FC VVC 1 Wedstrijdbal sponsoring

Sponsor de Wedstrijdbal van FC VVC 1tijdens de thuiswedstrijd: € 100 (prijs excl. 21% btw)

Beltona-wedstrijdbal11-330 Beltona-wedstrijdbal

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over Wedstrijdbal Sponsoring neem dan contact op met de sponsorcommissie

Sponsorhome Ledenlijst 2019- 2020

Sponsorhome van FC VVC, het sportieve netwerk van de Haarlemmermeer

Lidmaatschap van de Sponsorhome van FC VVC is meer dan alleen op een sympathieke manier de club steunen. Het is het onderdeel zijn van het sportieve zakelijke netwerk van de Haarlemmermeer. het Sponsorhome met prachtige faciliteiten en inspirerende activiteiten. Het ultieme en gezellig zakelijke netwerken tussen ondernemers heeft uiteraard allemaal tot doel het voetbal van FC VVC op een hoger niveau te brengen.

De doelstelling van de Sponsorhome is de totale club te ondersteunen met een extra focus op de selectie. Daarnaast is de Sponsorhome zaterdags een ontmoetingspunt voor de Sponsorhome leden. Onder het genot van een drankje en hapje de wedstrijden bekijken.

Ons streven is om verdere groei van onze Sponsorhome te waarborgen en de huidige en nieuwe leden in het nieuwe seizoen weer gastvrij te ontvangen en een met elkaar een mooi sportief zakelijk platform te realiseren

Dankzij de steun en bijdrage van onze Sponsorhome leden kunnen we vele ambities van onze club waarmaken.

BEDANKT LEDEN VAN DE Sponsorhome !

Bekijk hier de FC VVC Businessclub Ledenlijst 2019 - 2020

Exclusieve Sponsohome evenementen

Sponsorhome leden kunnen rekenen op heel wat gezellige, interessante zaterdagmiddagen met hun collega Sponsorhome leden. Bij iedere thuis wedstrijd van FC VVC1 is de Sponsorhome geopend. Na de thuiswedstrijden zijn de trainer Rick van Ijzendoorn en een aantal spelers van FC VVC 1 aanwezig in de Sponsorhome. Een hapje en een drankje ontbreken natuurlijk niet en uiteraard exclusief toegang voor leden en hun introducees.

Evenementen
Maar de Sponsorhome doet meer! We organiseren ieder seizoen een aantal inspireerde activiteiten voor de Sponsorhome die optimaal ruimte bieden om te netwerken. Deze evenementen zijn exclusief voor leden. Uiteraard ontvangen alle leden vooraf per activiteit nog een officiële persoonlijke uitnodiging.

FC VVC Business Netwerk Borrel
FC VVC Business Club FootGolf Tournament
FC VVC Galadiner

Tot slot
Tijdens de evenementen komt u snel en gemakkelijk in contact met andere leden van het Sponsorhome. U ontvangt voor ieder evenement bijtijds een persoonlijke uitnodiging met meer informatie. Uiteraard bent u bij iedere thuiswedstrijd van FC VVC 1 van harte welkom in onze prachtige Sponsorhome ruimte!

FCVVC logo Sponsorhome