CB SponsorDeur468 2015

FC VVC - Jeugdteams & Verslagen

VVC wint na spelonderbreking de tweede bekerwedstrijd

SDZ JO19-1  -  VVC JO19-1

Na vorige week onnodig verlies te hebben geleden stond voor vandaag de uitwedstrijd tegen het lastige SDZ uit Amsterdam op het programma, vanwege een aantal afzeggingen en tekort aan spelers bij de selectie mocht Julian bij het tweede aansluiten, en waren Jaouad, Joost , Nick en Donavan afwezig. De wedstrijd begon zoals verwacht een kwartier later omdat de wedstrijd voor ons ook was uitgelopen, des al niet te min werd vol goede moed aan de wedstrijd begonnen.

Lees meer...

UNO - DREAMTEAM

Zaterdag 9 september 8:30 het regent UNO - FC VVC. Al in de eerste minuten krijgen we een vrije trap Milan scoort hieruit de 0-1 UNO en het DREAMTEAM zijn tegen elkaar opgewassen. Kik geeft de bal een diepe pass naar voren waardoor Sven kan scoren. 0-2. UNO krijgt dan een hoekschop. Milan lijkt hem keurig op te vangen maar toch net nog over de doellijn dus 1-2. UNO wordt steeds feller, maar het DREAMTEAM blijft kalm. Thom komt erin en verdedigen is blijkbaar een echt talent. Onze nieuwe aanwinst Jesper bewijst dat hij heel hard kan rennen en balcontrole heeft.

Lees meer...

O15-2 thuis tegen Haarlem-Kennemerland O15-1

Fotoverslag van O15-2 thuis tegen Haarlem-Kennemerland O15-1. Uitslag 1-4

FCVVC JO15 2

Lees meer...

VVC JO10-2: De eerste beproeving…

2 september 2017:FC Aalsmeer JO10-1 - FC VVC JO10-2: 6 - 4 (3 - 1)

Aalsmeer, zaterdagochtend 2 september om 8.00u; met een heerlijk zonnetje en een aangename temperatuur manoeuvreren de ouders en de spelers van het talententeam JO10-2 van VVC over de verroeste rijplaten om een plekje te zoeken op de nog rustige parkeerplaats van FC Aalsmeer. Vandaag staat de echte seizoenopener voor dit team op het programma. Dit is ook de eerste keer dat de voltallige selectie aanwezig is. In verband met andere (voetbal)verplichtingen is Daan vandaag niet aanwezig als coach en worden de honneurs waargenomen door Jamil. Even verzamelen in de hal en dan om ca 8.10u met zijn allen naar de kleedkamer. Daar worden de shirtjes uitgedeeld en volgen de instructies aan het team.

Lees meer...

FC VVC 10-2: De kop is eraf….

26 augustus 2017: Jens Toornstra Toernooi - Alphense Boys

Het is weer zover….het voetbalseizoen staat weer op het punt van beginnen en net als vorig jaar vindt de opening van het seizoen voor de selectieteams plaats tijdens het Jens Toornstra Toernooi bij Alphense Boys. Een prachtig en goed georganiseerd evenement, maar tussen mijn laatste verslag over de JO9-2 en 26 augustus is er al weer veel gebeurd. Eerst maar even een korte terugblik…

O10 2 Jens Toornstra Toernooi 26.08.2017

Na de afsluiting van het seizoen 2016/2017 voor de JO9-2 op 20 mei 2017 is de selectieprocedure gestart voor de selectieteams 10-1 en 10-2. Een intensief en spannend traject voor de spelers, waarbij op 11 juni de kogel door de kerk is en de samenstelling van de VVC 10-2 bekend wordt gemaakt op de website van de club.

Lees meer...