CB SponsorDeur468 2015

FC VVC - Verslagen Actueel

FC VVC O9-1 wint goed bezet P UEFA toernooi in Purmerend

Vandaag mochten de talenten uit Nieuw- Vennep en omstreken, aantreden op het goed georganiseerd en geregeld 44e PUEFA toernooi in Purmerend. Met 2 tegenstanders die we kenden uit de reguliere competitie (FC Purmerend en Fortuna Wormerveer), 1 die we kenden van een oefen wedstrijd (Roda'23) en 1 onbekende (AFC Ijburg).

Lees meer...

JO17-4 Soepzooitje

13 mei 2017: VVC JO17-4 - ADO’20 JO17-7 uitslag 2 - 8

Zelfs als er maar twee teams thuis spelen (goh, hadden we vandaag maar (voor de 3e keer)kantinedienst gehad) is er geen club scheids voor ons team. De eerste en enige bui van deze dag valt precies in het begin van de wedstrijd. En ik, met volume fluisterboot en erg weinig verstand van voetbal moet coachen….. Tja en dan wordt het een soepzooitje.

Lees meer...

VVC JO9-2: waar is de scherpte….?

10 mei 2017: VVC JO9-2 - Zandvoort JO9-2: uitslag 2 - 5 (2 - 2)

Op woensdagavond om 17.00u vindt de laatste wedstrijd in de competitie plaats. Het slotakkoord vindt in Nieuw-Vennep plaats tegen Zandvoort. Net als in de laatste wedstrijd van de najaarscompetitie is dit voor Zandvoort de kampioenswedstrijd, met dat verschil dat tijdens de wedstrijd op 3 december beide teams kans op het kampioenschap maakten. Nu is alleen Zandvoort nog in de race.

Lees meer...

JO17-4 Voor de 3e x Kantinedienst en buiten wordt het 0-0

6 mei 2017: VVC JO17-4 - BSM JO17-7  uitslag 0 - 0

De Kantine Tijgers van de JO17-4 vallen blijkbaar in de smaak. Voor de derde keer dit seizoen treden wij aan voor de kantinedienst. Waarschijnlijk heeft het team voor ons het al druk gehad, want we beginnen voor 12.30 al met het aanvullen van de bijna lege dranklades. Hierna is het alleen maar druk gebleven, als we ieder één drankje hebben gedronken is dit veel… Gelukkig kregen we al hulp van de dames uit de keuken, Nick en een andere Kanjer. En onze dank gaat uit naar Ella die ons zo goed mogelijk in deze hectiek probeerde bij te staan. Maar door het eindfeest en het mooie weer is het super druk en om 17.15 zijn we het meer dan zat en hebben honger en dorst.

Lees meer...