CB SponsorDeur468 2015

FC VVC - Verslagen Actueel

VVC wint na spelonderbreking de tweede bekerwedstrijd

SDZ JO19-1  -  VVC JO19-1

Na vorige week onnodig verlies te hebben geleden stond voor vandaag de uitwedstrijd tegen het lastige SDZ uit Amsterdam op het programma, vanwege een aantal afzeggingen en tekort aan spelers bij de selectie mocht Julian bij het tweede aansluiten, en waren Jaouad, Joost , Nick en Donavan afwezig. De wedstrijd begon zoals verwacht een kwartier later omdat de wedstrijd voor ons ook was uitgelopen, des al niet te min werd vol goede moed aan de wedstrijd begonnen.

Lees meer...

UNO - DREAMTEAM

Zaterdag 9 september 8:30 het regent UNO - FC VVC. Al in de eerste minuten krijgen we een vrije trap Milan scoort hieruit de 0-1 UNO en het DREAMTEAM zijn tegen elkaar opgewassen. Kik geeft de bal een diepe pass naar voren waardoor Sven kan scoren. 0-2. UNO krijgt dan een hoekschop. Milan lijkt hem keurig op te vangen maar toch net nog over de doellijn dus 1-2. UNO wordt steeds feller, maar het DREAMTEAM blijft kalm. Thom komt erin en verdedigen is blijkbaar een echt talent. Onze nieuwe aanwinst Jesper bewijst dat hij heel hard kan rennen en balcontrole heeft.

Lees meer...

VVC JO10-2: De eerste beproeving…

2 september 2017:FC Aalsmeer JO10-1 - FC VVC JO10-2: 6 - 4 (3 - 1)

Aalsmeer, zaterdagochtend 2 september om 8.00u; met een heerlijk zonnetje en een aangename temperatuur manoeuvreren de ouders en de spelers van het talententeam JO10-2 van VVC over de verroeste rijplaten om een plekje te zoeken op de nog rustige parkeerplaats van FC Aalsmeer. Vandaag staat de echte seizoenopener voor dit team op het programma. Dit is ook de eerste keer dat de voltallige selectie aanwezig is. In verband met andere (voetbal)verplichtingen is Daan vandaag niet aanwezig als coach en worden de honneurs waargenomen door Jamil. Even verzamelen in de hal en dan om ca 8.10u met zijn allen naar de kleedkamer. Daar worden de shirtjes uitgedeeld en volgen de instructies aan het team.

Lees meer...