FC VVC - Sponsorhome

Word lid van de FC VVC Sponsorhome!

Beste ondernemer,

De Sponsorhome van FC VVC is een leuke, ongedwongen club van ondernemers én altijd op zoek naar nieuwe leden. Bent u als ondernemer enthousiast, of twijfelt u nog? Neem dan contact met ons op. Wij overtuigen u graag!

Wij zijn er trots op dat we ook dit jaar kunnen spreken van een goede bezetting. Inmiddels hebben we 31 leden; stuk voor stuk ondernemers met mooie bedrijven binnen en buiten Nieuw-Vennep.

Vanzelfsprekend zijn de leden van de Sponsorhome voor iedere thuiswedstrijd uitgenodigd in onze prachtige entourage, een bruin café met moderne technologische voorzieningen. Per seizoen zijn dit circa 13 wedstrijden. Wij zorgen ervoor dat de Sponsorhome een uur voor de wedstrijd, in de rust en tot anderhalf uur na de wedstrijd beschikbaar is voor de Sponsorhome leden. Leden kunnen hier bijeenkomen om een drankje en een hapje te nuttigen en bij te praten. Dat niet alle leden de passie voor voetbal delen, blijkt wel uit het feit dat sommige leden pas aansluiten voor de borrel na de wedstrijd.

Bent u nog geen lid? U bent op de zaterdagen van de thuiswedstrijden van FC VVC 1 altijd welkom om de sfeer te komen proeven en kennis te maken met de leden van de Sponsorhome! Neem gerust uw partner of introducee mee. BEKIJK ONS AANBOD!

De Sponsorhome FC VVC is in de eerste plaats een echte Sponsorhome. Dat houdt in dat er op regelmatige basis activiteiten worden georganiseerd voor de leden, met als doel: netwerken. Deze bijeenkomsten zijn altijd ongedwongen. Daarnaast krijgt elke ondernemer aandacht in het jaarlijkse Sponsorhome Magazine en de maandelijkse Sponsorhome nieuwsbrieven.

Bent u als ondernemer enthousiast geworden, of twijfelt u nog? Neem contact met ons op. Graag gaan we met u in gesprek om uit te leggen en te bespreken wat het lidmaatschap van de Sponsorhome voor u kan betekenen, praten kan altijd!

Met sportieve groet,
Namens het Sponsorhome Bestuur,

Gerard ter Haar (Voorzitter)
Peter Klabbers (Vice-voorzitter)
Ivo Berkhoff (Algemene zaken)
Marianne Vlak (PR & Algemene zaken)
Jeroen Griffioen (Algemeen Lid)
Niels Ippel (Algemeen Lid)

Contact?

FCVVC logo Sponsorhome

Trouwe FC VVC 1 supporter Teus Griekspoor schenkt 1e wedstrijdbal seizoen 2017-2018

Zaterdag 30 september speelde FC VVC 1 haar 1e thuiswedstrijd en zoals gebruikelijk wordt de wedstrijdbal geschonken door iemand die de club een warm hart toe draagt.

Lees meer...

FC VVC 2 dwingt promotie af naar de reserve 1e klasse via de nacompetitie

Met de wetenschap dat er na de thuiswedstrijd feitelijk niets mis kon gaan richting promotie 1e klasse stapte FC VVC 2 zaterdag 10 juni jl. in de door de Businessclub beschikbaar gestelde (party)bus richting Volendam.

Lees meer...