Amazic

onderdelenshop24.com

FC VVC - Club Informatie

HOOG REUNIE GEHALTE

FC VVC 1 - OUD SLECTIE SPELERS FC VVC 1 einduitslag 7-0

Vrijdagavond 25 augustus het opwarmertje voor Mysteryland. De wedstrijd tussen oud selectiespelers van FC VVC en de nieuwe selectie van Rini van Roon. Vooraf natuurlijk wat bespiegelingen: ”Dit zijn wedstrijden die je eigenlijk niet kan winnen”. Als je verliest hoor je dat je leven lang en als je maar met één of twee nul wint is het ook slecht. Je moet dus met grotere cijfers winnen om het verschil duidelijk te maken.

Oud Selectie Spelers FCVVC

Aan de andere kant onze “oud” oefenmeester Rory, die hoewel last van files onderweg uit Volendam, toch op tijd was om een veelbelovende kreet op het whiteboard te toveren: ”Pas op voor onderschatting!”. Dat beloofde dus wat.

Ternauwernood genoeg spelers, vanwege vakanties, werkzaamheden of toch op het laatste moment niet kunnen. Vervelend, want nu moest Rory er zelf ook aan geloven de tweede helft, samen met Rik van IJzendoorn overigens. Wie hadden we dan nog meer dan de oudjes kant: Sander Kempes, Barend_Jan van Groenigen, Jarno Cardol, Joost Groenewegen, Bart Klootwijk, Lard de Landmeter (inclusief fanclub), Mitchel Griekspoor, de altijd tengere Stefan Maerten en de natuurlijk dit seizoen afzwaaiende Mathijs Kinkel, Menno Martens en Wouter Klootwijk. Helaas was Marco Cloos wegens vakantie verhinderd, maar dat neemt niet weg, dat er toch wel iets stond! En dat bleek ook, want het eerste half uur werd er niet gescoord en was Morris attent toen Menno alleen voor hem verscheen. De oudjes hielden goed stand, maar moesten toch capituleren toen eerst Ryan Verkuijl (weer terug op het oude nest) de turbo erop zette en onder andere Lard kansloos liet, waarna Kevin de stand eigenhandig op 3-0 tilde, voor de rust.

Na de rust de broodnodige omzettingen. Pijntjes en toch wat mindere conditie noopten de bezoekers tot omzettingen, waarbij Rick zich zelfs door een wirwar van verdedigers heen worstelde en achter het standbeen wilde scoren. Stierf dus in schoonheid, maar had de eretreffer moeten zijn. De selectie buitte de vermoeidheid van de opponent uit en liep uit naar een 7-0 overwinning door middel van doelpunten van Jasper en Ibrahim. Excuses als ik de doelpuntenmakers niet correct heb, maar het talrijk toegestroomde publiek noopte ondergetekende ook om achter de bar bij te springen.

Natuurlijk belangrijk als het om de selectie gaat, maar grootste pluspunt is wat mij betreft dat we de toon hebben gezet voor een terugkerend evenement, misschien niet jaarlijks, maar wel broodnodig om onze vlaggenschip spelers extra in het zonnetje te zetten. Middels een door onze huisfotograaf geschoten actie plaatje op A3 formaat, dan wel een tegeltje in de Legends van FC VVC lijst in de hal. Als criteria – zoals aangehaald in het openingswoordje door onze voorzitter Rob de Kleijn – is aangehouden dat iemand of 5 jaar in het eerste heeft gespeeld, dan wel 3 jaar en de hele jeugd bij FC VVC, respectievelijk VV Nieuw-Vennep of S.M.S. heeft doorlopen.

Kortom, het bleef, mede door de talrijk toegestroomde supportersschare, nog lang onrustig aan de Montreallaan.

Sportieve groet
AJ

Orries Bar Restaurant

Hoofdsponsor FC VVC 1 - Loogman Carwash

FCVVC1 Loogman Seizoen 2017-2018

Lid worden FC VVC

Rayer Healthcare Shockwave2

Midgetvoetgolf V1

Routeplanner naar Sportcomplex FC VVC

Sportcomplex FC VVC
Montreallaan 1
2152 KH Nieuw Vennep
T:0252-682635
E:

Flyer SAMEN - STERK 2017

Flyer Samen Sterk

Fysio Cura Plaza

FC VVC Sponsoring 2018

Redactie FC VVC

VGV

 

Evenementen Kalender 2017

  • 6 Januari 2018 Nieuwjaarsreceptie