Amazic

onderdelenshop24.com

FC VVC - Club Informatie / Nieuws

FC VVC bij Hart van Nederland

Vanavond zal bij Hart van Nederland, in de editie van 22.30 uur, een interview met onze voorzitter uitgezonden worden naar aanleiding van de nieuwe Europese wet op de privacy (AVG) die vanaf 25 mei a.s. van kracht zal zijn.

HvNL

Alle (voetbal)clubs van Nederland zullen hiermee te maken krijgen en zullen zich moeten voorbereiden op die wet en binnen de club heldere afspraken moeten maken over wie over welke informatie mag beschikken. En uit onderzoek blijkt dat veel clubs hierop nog niet goed zijn voorbereid (artikel van vandaag in AD).

FC VVC wordt als voorbeeld gebruikt van een club waarbij wel degelijk de voorbereidingen voor de juiste uitvoering van de wetgeving opgestart zijn. Een bestuurslid en het hoofd van de ledenadministratie zullen namelijk op korte termijn tijdens cursusavonden het stappenplan voor invoering van de wet doorlopen, dit met ondersteuning van Sportservice Haarlemmermeer en de KNVB. Daarna zal de rest van de vereniging voorgelicht worden.

Tijdens de laatste bestuursvergadering is wel al gesproken over het fenomeen van de mobieltjes in de kleedkamer. Er zijn nu al genoeg voorbeelden te noemen van het foutief gebruik van de mobieltjes in de kleedkamer. Met elkaar zullen we de discussie moeten aangaan over wel of niet een verbod ervan in de kleedkamers.

Wordt vervolgd....
Maar eerst vanavond 22.30 uur Hart van Nederland !!

Rayer Healthcare Shockwave2

Midgetvoetgolf V1

Orries Bar Restaurant

FC VVC 1 - SCW 1

FCVVC1 Programma 2018 -  2019

Hoofdsponsor FC VVC 1 - Loogman Carwash

Loogman Wasbon Actie 2018

Algemeen Jeugdsponsor - Clean Trend b.v.

CleanTrend

Lid worden FC VVC

BN Nieuwsbrief

Routeplanner naar Sportcomplex FC VVC

Sportcomplex FC VVC
Montreallaan 1
2152 KH Nieuw Vennep
T:0252-682635
E:

FC VVC - Kleine Moeite Groot Gebaar

Fysio Cura Plaza

FC VVC Sponsoring 2018

OnzeClubWinkel 2018

VGV