Rayer Healthcare Shockwave

onderdelenshop24.com

FC VVC - Club Informatie / Nieuws

25 mei 2018 Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)

Vanaf 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Ook FC VVC heeft te maken met het verwerken van persoonsgegevens. Daardoor is het voor FC VVC zaak om de zaken rond deze nieuwe privacywet tijdig op orde te hebben. Het speciale stappenplan helpt hierbij. Binnen onze club zijn Scott van de Beld en Remi Deken druk bezig met het uitvoeren van dit stappenplan.

Organisaties krijgen meer verplichtingen om op een juiste manier om te gaan met gegevens van personen

Eind mei wordt de Wet Bescherming Persoonsgegevens (WBP) vervangen door een privacywetgeving die geldt in de gehele Europese Unie (EU): de AVG. Deze wet versterkt de positie van de mensen van wie persoonsgegevens worden verwerkt. Organisaties die persoonsgegevens verwerken, waaronder dus voetbalclubs, krijgen meer verplichtingen om op een juiste manier om te gaan met deze gegevens. Concreet houdt dit in dat verenigingen moeten opschrijven hoe zij omgaan met persoonsgegevens van hun leden, vrijwilligers, sponsoren, leveranciers, etc. Met deze documentatieplicht kunnen clubs aantonen dat zij voldoen aan de AVG.

Volgende week zal FC VVC de Privacy Policy publiceren op de website van FC VVC. Het bestuur heeft deze onlangs goedgekeurd door middel van een bestuursbesluit. Wij zullen de komende weken met enige regelmaat communiceren met de leden en andere stakeholders van de club over de impact van de AVG voor alle betrokkenen bij FC VVC.

Scott van de Beld en Remi Deken

AVG2018 GDPR

FC VVC 1 - IJMUIDEN 1 thuis Hoofdsponsor Loogman Carwash

FCVVC1 Programma 2018 -  2019

Hoofdsponsor FC VVC 1 - Loogman Carwash

Loogman Hoofdsponsor FCVVC

Algemeen Jeugdsponsor - Clean Trend b.v.

CleanTrend

Nieuwe Sponsors Seizoen 2018 - 2019

FC VVC Nieuwe Sponsors 2018-2019

Toernooi Kalender 2019

BN Nieuwsbrief

Routeplanner naar Sportcomplex FC VVC

Sportcomplex FC VVC
Montreallaan 1
2152 KH Nieuw Vennep
T:0252-682635
E:

FC VVC - Kleine Moeite Groot Gebaar

TAKEN MONITOR - INLOGGEN MIJN VVC

Mijn VVC Online Inloggen

Vrijwilligers Aanmelden