Amazic

onderdelenshop24.com

FC VVC - Club Informatie / Nieuws

Voetbalvierdaagse 2018

Beste leden en volgers van FC VVC,

Van 23 t/m 26 juli (eerste week van de zomervakantie) vindt bij s.v. DIOS de Voetbalvierdaagse plaats. Vorig jaar vond de Voetbalvierdaagse ook deels bij ons plaats. Dit jaar is dit helaas niet mogelijk omdat onze velden niet beschikbaar zijn.

Voetbalvierdaagse2018

De Voetbalvierdaagse wordt georganiseerd door Team Sportservice Haarlemmermeer voor jongens en meiden van 6 t/m 14 jaar die van voetbal houden.Deelnemers ontvangen een origineel Voetbalvierdaagse tenue en gaan vier onvergetelijke dagen meemaken waarin ze niet alleen stappen zetten op sportief gebied, maar zich ook sociaal ontwikkelen.

Er wordt getraind in kleine groepen onder leiding van gekwalificeerde trainers die dagelijks diverse fun onderdelen aan bod laten komen. Een panna toernooi, straatvoetbal, WK-voetbalquiz, een stormbaan, een middag kopballen en omhalen oefenen op de trampolines van de Vespohal en verschillende groepsspelen staan ook op het programma. Kortom, het wordt een week om nooit te vergeten waarna ieder kind een completere voetballer is geworden en een hoop nieuwe vrienden heeft gemaakt.

Schrijf je nu in via de website van de Voetbalvierdaagse: www.voetbalvierdaagse.nl

Rayer Healthcare Shockwave2

Midgetvoetgolf V1

Orries Bar Restaurant

Hoofdsponsor FC VVC 1 - Loogman Carwash

Loogman Hoofdsponsor FCVVC

Algemeen Jeugdsponsor - Clean Trend b.v.

CleanTrend

Lid worden FC VVC

BN Nieuwsbrief

Routeplanner naar Sportcomplex FC VVC

Sportcomplex FC VVC
Montreallaan 1
2152 KH Nieuw Vennep
T:0252-682635
E:

FC VVC - Kleine Moeite Groot Gebaar

Fysio Cura Plaza

FC VVC Sponsoring 2018

OnzeClubWinkel 2018

VGV