Rayer Healthcare Shockwave

onderdelenshop24.com

FC VVC - Club Informatie / Nieuws

Slask Wroclaw wint FC VVC Ultimate Football Tournament

Onder prachtige weersomstandigheden werd op zondag 2 september op het complex van FC VVC een prachtig internationaal Onder 10 toernooi gespeeld met deelname van nationale en internationale  topclubs.

Slask Wroclaw wint FC VVC Ultimate Football Tournament

Zo vertoonden o.a. de jeugdploegen van Slask Wroclaw uit Polen, Antwerp FC, KV Mechelen, Beerschot Wilrijk, PSV en FC Utrecht hun voetbalkunsten in Nieuw-Vennep.

Al snel bleek dat de jongens van Slask Wroclaw, FC Utrecht, Antwerp FC en PEC Zwolle tot de kanshebbers op toernooiwinst zouden behoren. Maar ook o.a. Excelsior en De Graafschap kwamen sterk voor de dag. In de halve finales wist Slask Wroclaw in een zeer spannende wedstrijd, die enorm gelijk op ging, nipt met 3-2 te winnen van Antwerp FC. In de andere halve finale gingen FC Utrecht en PEC Zwolle de strijd met elkaar aan. Hier wist FC Utrecht de overwinning te grijpen.

Dit alles resulteerde in een zeer mooi affiche als finale: Slask Wroclaw - FC Utrecht. Deze twee ploegen hadden gedurende het toernooi al laten zien, dat ze zeer sterke ploegen hebben. Dat bleek ook in de finale waar beide teams niet veel voor elkaar onder deden. Dat resulteerde dan ook in een gelijk opgaande wedstrijd en een gelijkspel als eindstand: 1-1. Strafschoppen moesten dus de winnaar bepalen. Mede door twee prima reddingen van de Poolse keeper werd deze penaltyreeks door Slask Wroclaw gewonnen. Hierdoor gingen zij er met de toernooiwinst vandoor. Ook de prijs voor de beste keeper ging naar Slask Wroclaw.

Ook FC Utrecht wist naast de beker voor de 2e plek nog een individuele prijs mee naar huis te nemen. Uit hun gelederen kwam de beste speler van het toernooi. PEC Zwolle wist beslag te leggen op de derde plaats door in de troostfinale Antwerp FC te verslaan.

FC VVC 1 - IJMUIDEN 1 thuis Hoofdsponsor Loogman Carwash

Champions League 2019

Wedstrijden Afgelast ?

Hoofdsponsor FC VVC 1 - Loogman Carwash

Loogman Hoofdsponsor FCVVC

Algemeen Jeugdsponsor - Clean Trend b.v.

CleanTrend

Nieuwe Sponsors Seizoen 2018 - 2019

FC VVC Nieuwe Sponsors 2018-2019

Toernooi Kalender 2019

BN Nieuwsbrief

Routeplanner naar Sportcomplex FC VVC

Sportcomplex FC VVC
Montreallaan 1
2152 KH Nieuw Vennep
T:0252-682635
E:

FC VVC - Kleine Moeite Groot Gebaar

TAKEN MONITOR - INLOGGEN MIJN VVC

Mijn VVC Online Inloggen

Vrijwilligers Aanmelden