Rayer Healthcare Shockwave

onderdelenshop24.com

FC VVC - Club Informatie / Nieuws

Diverse stages ( BVO's en KNVB )

Zoals eigenlijk al het hele seizoen hebben de afgelopen 2 weken diverse spelers/speelsters stage gelopen, en of een uitnodiging ontvangen, bij diverse profclubs (BVO) en de KNVB.

Feyenoord heeft een tweetal spelers uit onze Champions League uitgenodigd, namelijk Nout Kerklaan (6 jaar) en Jax van de Kamp (5 jaar). Beide hebben genoten van hun eerste 2 trainingen en mogen volgende week woensdag terugkomen voor het spelen van een wedstrijd.

Nout Kerklaan en Jax vd kamp

De KNVB heeft zowel Senna Fambach (O10-1) als Gigi Everduin (O11-3) uitgenodigd. Na een eerste schifting zijn beide meiden opnieuw uitgenodigd voor een vervolg. Deze meiden hebben bewust gekozen om zich tussen de jongens verder te ontwikkelen. De afgelopen jaren hebben zij grote sprongen gemaakt en staan zij meer dan perfect hun mannetje.

Senna Fambach en Gigi Everduin

Esmee Roeloffs (2011) heeft na afloop van de talentendagen bij Ajax een mail ontvangen dat ze wordt uitgenodigd voor een vervolgstage. Knap aangezien Esmee op dit moment alleen traint en op zaterdag korfbalt. Aankomend seizoen zal ze volledig lid worden van FC VVC en strijden voor een plek in de selectie.

Esmee Roeloffs

Na een stage bij Ajax, mag Tom Welledieck (O11-1) nu zijn kunsten vertonen bij Feyenoord. Tom speelt bij ons in een hogere leeftijdscategorie om zo voldoende uitdaging te hebben. Tijdens zijn stage bij Feyenoord mag hij tussen zijn leeftijdsgenoten de trainers en scouts overtuigen.

Jayden van der Graaf

Jayden van der Graaf (O11-1) heeft de afgelopen jaren al stage gelopen bij Ajax, Feyenoord, AZ, waarna hij nu ook is uitgenodigd door FC Volendam. Doordat hij ook bij de regioselectie van de KNVB zit heeft hij nog geen tijd gehad om zijn stage bij FC Volendam te starten. Wellicht volgende week woensdag.

STORMVOGELS 1 - FC VVC1 uit Hoofdsponsor Loogman Carwash

Champions League 2019

Wedstrijden Afgelast ?

Hoofdsponsor FC VVC 1 - Loogman Carwash

Loogman Hoofdsponsor FCVVC

Algemeen Jeugdsponsor - Clean Trend b.v.

CleanTrend

Nieuwe Sponsors Seizoen 2018 - 2019

FC VVC Nieuwe Sponsors 2018-2019

Toernooi Kalender 2019

BN Nieuwsbrief

Routeplanner naar Sportcomplex FC VVC

Sportcomplex FC VVC
Montreallaan 1
2152 KH Nieuw Vennep
T:0252-682635
E:

FC VVC - Kleine Moeite Groot Gebaar

TAKEN MONITOR - INLOGGEN MIJN VVC

Mijn VVC Online Inloggen

Vrijwilligers Aanmelden