DE LEGENDE: Bob Strijbos

Bob StrijbosHet toernooi is vernoemd naar de heer Strijbos, “Ome Bob”. Op 27 mei 2010 is de heer Strijbos op 79 jarige leeftijd overleden.

Hij heeft veel betekend voor het voetbal in de regio. De heer Strijbos was sinds de jaren '60 intensief betrokken bij heel veel clubs in de Haarlemmermeer, o.a. bij SC Badhoevedorp, VV Nieuw-Vennep, SVOW en FC VVC.

Wij zijn er trots op dat we zijn naam middels het jaarlijks toernooi kunnen uitdragen!

Tijdens het Toernooi " Pinnen Ja Graag "

Tijdens het Bob StrijbosToernooi is het mogelijk om met alle wettelijke betaalmiddelen te betalen. Wij stellen het echter zeer op prijs als u bij ons wilt pinnen.Op het Jumbo horecaplein kunt u alleen met pin betalen.

Pinnen Ja Graag

Feestavond: Donderdagavond 30 mei is er aansluitend aan het Bob StrijbosToernooi voor teams van O16, O17 en O19 een feestavondTijdens deze feestavond geldt:

NIX18

Bob Strijbos toernooi 2019 - Speciale Oproep voor VVC-ers

Willen alle leden,ouders, opa's en oma's uit Nieuw Vennep met het Bob Strijbostoernooi zoveel mogelijk op de fiets komen zodat we de gasten van de bezoekende teams kunnen laten parkeren op het complex van FC VVC.

Bij voorbaat dank namens de toernooicommissie!

FC VVC parkeren tijden Bob Strijbos Toernooi

Bob Strijbos Toernooi 2019 - Groene Smiley Kaart

Groene KaartBij elke wedstrijd belonen de scheidsrechter een opvallende sportieve, knappe, sympathieke actie met een groene smiley kaart. De speler die deze kaart ontvangt, kan de kaart in de kantine inwisselen voor een Jumbo sportdrankje.

De sportdrankjes worden gesponsord door Jumbo van Vliet uit Nieuw-Vennep.

BEDANKT JUMBO!

FC VVC 1 - DVSU 1 :: Loon op Zand Nacompetitie 2023

Bob Strijbostoernooi 2019 - Hoofdsponsor

Jumbo Van Vliet

Bob Strijbostoernooi 2019 - Sponsors

CTS Group


De Rustende Jager


Addition


Kooning Schiphol


No Point Security