FC VVC - Fysio Cura Plaza

Fysio Cura Plaza inloop uur tijdelijk STOPGEZET

TIJDELIJK STOPGEZET IVM GEEN TRAININGEN OP HET SPORTCOMPLEX

Fysio Cura Plaza is weer 2 avonden per week aanwezig op het sportcomplex van FC VVC, met natuurlijk speciaal inloopuur voor onze leden.

Fysio Cura Plaza

Blessure & Preventie

Fysio Cura Plaza is bij vele sportverenigingen actief in de sportmedische begeleiding van de selecties. Bij veel verenigingen zijn onze (sport) fysiotherapeuten echter ook gratis beschikbaar voor alle andere (jeugd) leden.

Gratis Sportfysiotherapeutische Spreekuren
Ervaring heeft ons geleerd dat het vroegtijdig erkennen van kleine pijntjes en klachten helpt om ernstigere en langdurige blessures te voorkomen. De gratis spreekuren zijn hierbij een laagdrempelige manier voor sporters en voor train(st)ers om vroegtijdig advies te krijgen over beginnende klachten en snel en adequaat aan te pakken. Op deze wijze kunnen deze vaak snel opgelost worden, veelal zonder dat behandeling of het staken van sportbelasting noodzakelijk is!

De sportfysiotherapeuten zijn op bepaalde momenten aanwezig om klachten en blessures te beoordelen en u gratis en vrijblijvend te adviseren over de meeste adequate wijze van omgang (bijv. aanvullende oefeningen, aangepaste sportadviezen, nadere diagnostiek, behandeling, etc.)

Fysio Cura Plaza bij FC VVC

Aanwezigheid:

  • Dinsdagen: 18:30 - 22:00
  • Donderdagen: 19:30 - 22:00

Sportfysiotherapeutisch Spreekuur
Gratis voor alle leden van FC VVC

  • Dinsdagen: 18:30 - 19:30 (Locatie: Fysioruimte FC VVC)

Fysio Cura Plaza Team