BRRRRRRRR

FCVVC1 VSV1

FC VVC 1 - V.S.V. 1 uitslag 0 - 1 (0 - 0)

Lang getwijfeld of er een verslag van deze barre tocht moest komen, want het was in meerdere opzichten een lijdensweg. De voortekenen waren zo goed, na de prima pot van vorige week in- en tegen Zandvoort.

De berichten na afloop waren minder, want opeens waren we zomaar 6 punten kwijt, doordat het team van DCG uit de competitie werd genomen, en laat dat nou net een tegenstander zijn, waar Zandvoort van verloren had. Hoe word je in een rijtuig naar het kampioenschap gereden?

In ieder geval was het zaterdag geen weer voor een open rijtuig en in de nieuwe werkelijkheid moest er dus in ieder geval niet verloren worden van VSV, om niet helemaal af te zakken naar de onderste regionen.

Dat dit uiteindelijk wel gebeurde in een barre kou en barre wedstrijd was niet alleen teleurstellend, maar vooral beschamend naar onszelf, maar vooral naar de mensen die de barre kou trotseerden om hun cluppie aan te moedigen.

We zitten dus even in de hoek waar de klappen vallen, maar laten we hopen dat er volgende week uit een ander vaatje getapt word, zodat we ons in ieder geval een kunnen rehabiliteren.

Tot volgende week en sportieve groet.
 AJ

Foto's Jan Klootwijk

View the embedded image gallery online at:
https://fcvvc.nl/fc-vvc-1/2221-brrrrrrrr#sigProId3e03b2858d