FC VVC Zaterdag 1- Seizoen 2018 - 2019

VALSE START

Koninklijke HFC 1 - FC VVC 1 uitslag 6 - 1 (1 - 1)

HFC  - VVC

Onder winterse omstandigheden, want vorst, maar verder ideale voetbalcondities moesten onze jongens weer aan de bak na de winterstop. In de Koninklijken dachten we een heerlijk opwarmer te kunnen hebben in aanloop naar de wedstrijd tegen IJmuiden volgende week.

Helaas bleken de personele problemen weer spelbreker. Patrick moest zich wegens griep afmelden en ook de blessures speelden parten. Toen Stef tijdens de warming up ook niet verder bleek te kunne, waren de personele problemen evident. Snel nog maar even het tweede bellen om naast Jamil, ook Tim af te laten reizen naar Haarlem.

Over de wedstrijd kunnen we verder heel kort zijn. Een prima eerste kwartier, waarin Donny één keer ongelukkig was met een bal op de bal, maar wel één keer het net wist te vinden. Ook een voorzet op Kevin was net iets te scherp, anders hadden we wellicht de wedstrijd al na een kwartier beslist.

Hoe anders was het vervolg. De Haarlemse druk nam toe omdat afspraken niet werden nagekomen dan wel opgevolgd, waardoor we het overwicht aan de opponent moesten laten, die vlak voor rust verdiend gelijk kwamen.
Ondanks hernieuwde instructies van Rick in de rust, bleken we niet in staat de wedstrijd naar onze hand te zetten. Sterker nog, we zakten finaal door het ijs en hadden een collectieve off-day, waardoor we terecht en volkomen kansloos met 6-1 van de mat werden gespeeld.

Tijd voor bezinning dus en laten we hopen dat de neuzen komende week weer snel de goede kant op staan, zodat we een ideale tegenstander hebben in de vorm van IJmuiden, om ons - analoog aan vorig jaar - te herpakken!
AJ

View the embedded image gallery online at:
https://fcvvc.nl/fc-vvc-1/2436-valse-start#sigProId1343a824b1