VVC O16-1 – BVV O16-1

VVC O16-1 – BVV O16-1 4-1 ( 2-0 )

Het is zaterdag 20 januari en er staat vandaag een belangrijke wedstrijd op het programma. Het team van Rowdy staat stijf van de spanning. Vandaag winnen betekent bovenaan staan met twee punten los van de concurrentie.

Er heerst een bijzondere sfeer in de kleedkamer. Iedereen doet z’n ding en op het moment dat Rowdy de groep toespreekt is het bijzonder stil. Daarna komt ontlading en spreken de mannen elkaar vol passie toe.

De aftrap is om 13.00 uur en zoals we inmiddels gewend zijn gaat meteen de druk erop. Langs de lijn zijn de ouders ook vol spanning maar zien hoe de mannen van Rowdy het geweldig doen. Maar toch duurt het even voordat de 1-0 valt.

Maar door een combinatie die over links gaat komt de bal strak voor en zet Seth zijn voet er tegenaan. De 1-0 is er en verdient. Op dat moment kon Jason op zijn gemak zijn kruiswoordpuzzel invullen want de bal was nog niet in het doelgebied gekomen. De kracht zit ook in het vanaf vooruit druk zetten, iets wat je iedere wedstrijd terugziet maar waar ook op getraind wordt door Rowdy. De 2-0 valt vrij snel na de 1-0. Zoals we inmiddels ook wel gewend zijn, Bob die de kans krijgt om lekker zijn voet tegen de bal te zetten en dat dan ook geweldig doet, 2-0.

Het is rust en iedereen gaat even opwarmen.

Na de rust zit het publiek wel te wachten op de derde met de gedachten dan wordt spelen makkelijker. Hij laat wel op zich wachten maar uiteindelijk is het weer een actie vanaf links en weer is het Seth die het net raakt, 3-0. BVV komt eindelijk in de buurt van het doel en krijgt een hoekschop waar door misverstand achterin de 3-1 valt. Mooi om te zien dat er direct wordt gesproken met woorden als, kan gebeuren, kop op. Vlak erna is het wederom Seth die het net raakt 4-1. BVV probeert nog achterin 1 op 1 te spelen maar mag niet baten. Eindstand 4-1 en zeker verdient.

Man of the Match
Jason,Tim, Tim, Quinten, Nick, Sven, Brian, Nathan, Tycho, Bob, Anfernee, Seth, Duncan, Stijn, Tieme, Jurre en Rowdy.

Ik kan niet kiezen omdat het hele team zijn stinkende best heeft gedaan om dit resultaat op de mat te leggen.

Op naar het kampioenschap mannen.

Een trotse ouder.