VVC O16-1 is KAMPIOEN najaarscompetitie !!

SDO O-16-1 - VVC O16-1 0-5 ( 0-1 ) en KAMPIOEN

Het is zaterdag 3 februari. Na een week van geen competitie staat de laatste wedstrijd van het najaar seizoen tegen SDO op het programma. Zoals gebruikelijk was het aantal supporters van VVC weer aanwezig om de mannen van Rowdy om 13.30 te zien aftrappen.

JO16 1 Kampioen Najaar 2017

De start verliep niet zoals gewend. Combinaties lukken niet, veel hoge lange ballen. Kortom niet het spel wat iedereen gewend is. Maar desondanks dat kan de tegenstander ook geen potten breken. Ver in de eerste helft valt dan toch het verlossende schot. Anfernee haalt na een combinatie door het centrum flink uit en raakt het net 0-1. Heel even over de scheids. Daar viel hier en daar wel van te vinden. Zowel langs de kant als in het veld waren velen het daar wel over eens. Het resulteerde uiteindelijk in een 5 minuten straf voor Tycho wegens praten. Laten we hier maar bij laten. Tycho na 5 min. weer terug en vlak erna het rust signaal.

In de tweede helft zien we een ander VVC. Opbouw is beter verzorgd en de combinaties verlopen weer zoals we kennen van onze mannen. Achterin staat als een huis waardoor Jason het vandaag relatief rustig had. Daar waar hij moest komen was hij er. De 0-2 viel redelijk snel en weer was het Anfernee die zijn schoen tegen de bal kreeg. Hij was zo hard dat de keeper ‘m even kwijt was. Met deze 0-2 wordt er nog makkelijker gevoetbald en maken de ouders zich langzaam al op voor het kampioenschap. Dat wordt kracht bij gezet door de 0-3 van Tim S. De 0-4 van Nathan en uiteindelijk Anfernee met het slot akkoord 0-5.

Laatste fluitsignaal is daar en het feest kan beginnen.
VVC O16-1 is KAMPIOEN

Man of the Match

Zowel na de wedstrijd en tijdens de after party zijn Anfernee en Quinten genoemd. Maar zonder Jason, Tim, Tim, Nick, Sven, Brian, Nathan, Tycho, Bob, Seth, Stijn, Tieme, Jurre, Duncan ( vandaag geblesseerd ) was het niet gelukt. Kampioen wordt je als Team samen met je Coach, Rowdy.

Mannen gefeliciteerd. Jullie zitten nog in de beker en kijken of de voorjaarstitel ook naar VVC gehaald kan worden.

Een trotse ouder.