VVC O10-3: een mooie afsluiting van een prachtig seizoen

Zaterdag speelde de O10-3 haar laatste wedstrijdjes van het seizoen. Het jonge team speelde op het toernooi van Legmeervogels en het team sloot het prachtige seizoen in stijl af. De O10-3 ging als winnaar van het toernooi naar huis.

FCVVC JO10-3

Vier gewonnen wedstrijdjes van een kwartier tegen MSV, KDO, Legmeervogels en Geel-Wit zorgden voor alleen maar lachende gezichten bij de VVC spelers, coaches én de supporters.
De uitslagen: 3-0, 1-0, 1-0 en 3-1. Kortom 8 voor en 1 tegen. Vier verdiende overwinningen. De spelers moesten echter elke keer toch diep gaan, om de overwinning over de streep te trekken.
Alle vier de ploegen waren fysiek sterker, en speelden verdedigend. Het lichtvoetige VVC moest het vooral hebben van de techniek. Gelukkig gaf de techniek de doorslag.

Kort samengevat: 8 mooie doelpunten van Adam, Binc, Milan en Quinn. Prima aanvallende en verdedigende acties van Bas, Imran en Thomas. Prachtige én op sommige momenten hele belangrijke reddingen van Quinten.

Terugkijkend op het gehele seizoen heeft de ploeg een prestatie geleverd om trots op te zijn. In de competitie heeft het team in de tweede klasse 20 wedstrijden gespeeld. Twee keer is een tweede plaats behaald. 14 overwinningen, 3 keer gelijk, en 3 verliespartijen. 125 doelpunten zijn er gemaakt en 48 goals kregen we tegen. Ruim 6 goals gemiddeld per wedstrijd voor en maar iets meer dan 2 goals gemiddeld per wedstrijd tegen. De coaches én de supporters hebben heel vaak mogen genieten van de acties, de doelpunten, de reddingen, de strijd, de wilskracht en van de talloze spannende momenten. En uiteindelijk het belangrijkste, de spelers hebben enorm veel plezier gehad dit seizoen!

Spelers, coaches en ouders hebben nu weer even twee maanden een voetbal loze zaterdag, even wat anders. Ook weleens lekker.
Tot volgend voetbaljaar!!

MR