FC VVC Kantine 2.0 Nieuws

KLAVERJASSEN VOOR JONG EN OUD

Help mee! Samen verbouwen we onze kantine

We gaan weer klaverjassen! Alle enthousiastelingen zijn welkom, jong en oud, leden en niet-leden. Voor een kleine vergoeding beloven we je een gezellige avond inclusief hapjes. De opbrengst gaat naar de verbouwing van onze kantine.

Lees meer...

DECEMBERMARKT samen met Bakkerij Jongeneel

Help mee! Samen verbouwen we onze kantine
Ook in de drukke decembermaand organiseren we leuke activiteiten om geld in te zamelen voor de verbouwing van onze kantine.

Lees meer...

Help mee! Samen verbouwen we onze kantine [Deel 2]

Verbouwen kost geld. FC VVC biedt jou als sponsor, team of investeerder, verschillende manieren om te helpen. Hieronder vind je twee aantrekkelijke financiële opties.

Lees meer...

Help mee! Samen verbouwen we onze kantine [Deel 1]

Samen aan de slag om van onze kantine een gezellig nieuw thuishonk te maken. Een nieuwe bar, andere vloer, meubels vervangen, lekkere hangplekken voor iedereen maken, wij hebben er zin in. Toch kunnen we het niet alleen. Wij hebben jullie hulp nodig.

Lees meer...

Kantine 2.0 oftewel de Nieuwe FC VVC Kantine

Beste VVC-ers, het zal jullie niet ontgaan zijn dat onze kantine toe is aan een gedegen facelift. Het meubilair, de vloer, het plafond met de grote kap, de bar, de verlichting..... kortom, de kantine is toe aan een nieuwe uitstraling!

Lees meer en bekijk de sfeerimpressie

Verbouwingplannen voor de “kantine van VVC” en oproep personen voor werkgroep “De nieuwe kantine”

Inmiddels is het interieur van onze kantine al weer zo’n 12 jaar oud. Het interieur begint enige gebreken te vertonen en er is ook behoefte aan een upgrade van de “Sfeer”

Lees meer...