JO10-3 Toernooi bij BVV de Kennemers

Zaterdag 2 maart. Het is al vroeg in het jaar, maar vandaag hadden we al het eerste toernooi. En we is dus de O10-3. In eerdere berichten over dit team meldde we over wisselvallige en soms zelfs enigszins teleurstellende prestaties van dit team. Na de winterstop dachten we het lek boven te hebben en werd er goed gespeeld en ook weer eens gewonnen, maar twee weken later werd tegen dezelfde tegenstander Dios weer kansloos verloren.

FCVVC JO10 3

Lees meer...

010-3 herboren uit de winterstop

De laatste keer dat jullie wat van team O10-3 hebben gehoord stonden we er niet goed voor. Voor de winterstop werden vrij veel wedstrijden (dik) verloren. Misschien waren we te hoog ingedeeld, misschien hadden we pech. Maar wat zeker regelmatig terugkeerde was dat het team moeilijk kon herstellen van tegenslag in een wedstrijd. Stefan de trainer/coach gaf gelukkig de moed niet op en zorgde er elke week weer voor dat er, in ieder geval bij aanvang van de wedstrijd, een gemotiveerd en strijdlustig team stond.... totdat het eerste tegendoelpunt viel... maar nu is dat allemaal verleden tijd.

Lees meer...

O10-3 het nieuwe seizoen is begonnen

Een nieuw seizoen een nieuw team en een nieuwe trainer. Alle ingrediënten voor een nieuw team zijn op het veld. 8 kanjers die elkaar vast een keer hebben gezien in de wandelgangen of op het veld maar ze zaten vorige jaar in 3 verschillende teams. De eerste training is dan ook altijd wel even spannend. Kinderen vragen zich niet af “zullen ze me wel leuk vinden” of “vinden ze wel dat ik goed speel”. Daarentegen denken ouders daar wel over na. “In wat voor team komt mijn zoon” of “is het een leuk team”.

JO10 3 Team Overleg

Lees meer...