Tis weer voorbij seizoen 2018-2019 Jongens O10-3

Wat vliegt de tijd toch als je het naar je zin hebt. Dat is een veel gebezigde uitspraak, maar op het moment van schrijven is dat ook het eerste wat me te binnen schiet.

FC VVC JO10-3

Dit is het laatste stukje over het team O10-3 van seizoen 2018/2019. Ik weet nog goed dat het team voor het eerst bij elkaar kwam eind augustus/begin september. Iedereen nog een beetje schuchter, onwennig. Een nieuwe trainer voor de groep, nieuwe en vertrouwde teamgenootjes. Wat zou dit jaar ons brengen?? Nou, heel wat en met name lag de nadruk op voetbalplezier….. Want dat heeft echt de boventoon gevoerd.

Lees meer...

JO10-3 Toernooi bij BVV de Kennemers

Zaterdag 2 maart. Het is al vroeg in het jaar, maar vandaag hadden we al het eerste toernooi. En we is dus de O10-3. In eerdere berichten over dit team meldde we over wisselvallige en soms zelfs enigszins teleurstellende prestaties van dit team. Na de winterstop dachten we het lek boven te hebben en werd er goed gespeeld en ook weer eens gewonnen, maar twee weken later werd tegen dezelfde tegenstander Dios weer kansloos verloren.

FCVVC JO10 3

Lees meer...

010-3 herboren uit de winterstop

De laatste keer dat jullie wat van team O10-3 hebben gehoord stonden we er niet goed voor. Voor de winterstop werden vrij veel wedstrijden (dik) verloren. Misschien waren we te hoog ingedeeld, misschien hadden we pech. Maar wat zeker regelmatig terugkeerde was dat het team moeilijk kon herstellen van tegenslag in een wedstrijd. Stefan de trainer/coach gaf gelukkig de moed niet op en zorgde er elke week weer voor dat er, in ieder geval bij aanvang van de wedstrijd, een gemotiveerd en strijdlustig team stond.... totdat het eerste tegendoelpunt viel... maar nu is dat allemaal verleden tijd.

Lees meer...