VVC JO 10-4 verslaan de meiden van RKDES

VVC JO 10-4 - RKDES JO 10-6M

Vandaag begonnen de jongens van coaches John en Robert aan de wedstrijd tegen RKDES. Wat sommige jongens niet wisten was dat dit team volledig bestond uit meiden. Dat was dan wel even slikken toen die stoere meiden tegenover hun stonden in het veld. Meteen al bij de aftrap wisten we al dat we de meiden niet moesten onderschatten. Wat waren ze snel en goed op elkaar ingespeeld. De meiden kregen ook vooral in het begin van de wedstrijd aardig wat kansen om op het doel te schieten. Gelukkig door een aantal goede reddingen wist Rik de meiden van het scoren te houden.

Lees meer...

Verloren... maar niet verslagen

Het team van onze jongens is dit seizoen goed begonnen. We plaatsten ons voor de tweede ronde van de beker. De eerste competitiewedstrijden werden keurig gewonnen. Er waren mooie en positieve ontwikkelingen bij individuele spelers en met het team in z’n geheel te bespeuren. De jongens hebben veel voor elkaar over en ook de sfeer is gezellig en goed. Toch zit de trainer (Stefan Verhulsdonk) op dit moment met zn handen in z’n haar want de laatste paar weken wordt er verloren.

Lees meer...

Totale off day voor VVC JO10-4

Aalsmeer JO10-6 - VVC JO10-4 eindstand 12-4

Was het het vroege opstaan? Allemaal te druk op school geweest deze week? Misschien wel de lange en vermoeiende reis helemaal naar Aalsmeer? We zullen er waarschijnlijk wel nooit achter komen, maar aan het weer kon het niet liggen want dat was heerlijk.

FCVVC JO10 4 Seizoen 2018 2019

Lees meer...