VVC JO 10-4 speelt spannende derby tegen Dios (5-5)

Na de 1-8 verlies van vorige week (team was ook nog niet compleet) gingen we vandaag op bezoek bij Dios. Coach John liet de jongens even lekker warmlopen waarna de opstelling werd doorgenomen. VVC was vaak de betere van de wedstrijd en ondanks dat de jongens nog niet hebben getraind en voor het eerst nu compleet waren hebben de meegereisde supporters een fantastische wedstrijd gezien.

Met Jort, Mark, Rens, Rik, Roman, Senna en Dani werd er lekker overgetikt naar elkaar en ook achterin werd er scherp verdedigt. Als snel kwam VVC op voorsprong door een doelpunt van Senna. Vlak daarna schoot Dios tegen alle verwachtingen in toch de gelijkmaker erin. Door geweldige combinaties van Roman, Rik en Rens werd Dani mooi aangespeeld waardoor hij de 1-2 maakte. Jort stond de eerste helft op doel bij ons maar ondanks de mooie reddingen kon hij niet voorkomen dat Dios weer een gelijkmaker maakte.

De tweede helft stond Rens op Doel. Dios had een paar schoten op doel maar Rens hield ze mooi tegen.Vvc ging weer flink in de aanval en Senna naakte zijn tweede doelpunt door een mooie counter. En nog geen 3 minuten later maakte Senna ook zijn derde doelpunt. Helaas kwam dios toch nog terug en 5 minuten voor tijd stond er 4-4 op het scorebord. En toch maakte VVC zijn vijfde doelpunt vlak voor tijd door Senna . Dios loerde weer op de gelijkmaker maar Jort en Rik hielden de pot goeddicht achterin. Helaas liet de scheidrechter iets te lang doorspelen waardoor Dios toch nog even de 5-5 konden scoren.

Ondanks dat er nog niet getraind is en dit de eerste wedstrijd in deze samenstelling is hebben jullie laten zien dat jullie goed kunnen voetballen en een heel leuk team zijn. Ik denk dat er nog hele leuke wedstrijden gaan aankomen.

Succes en tot volgende week.