VVC JO 10-4 speelt zenuwslopende wedstrijd tegen Hillegom

VVC JO10-4 - Hillegom 10-5 uitslag 8-8

Allereerst wil ik Daan en Jason bedanken dat ze wederom bereid zijn om de jongens van de 10-4 op de woensdagmiddag weer willen gaan trainen. Een aantal jongens hebben vorig seizoen al onder jullie getraind en Daniel natuurlijk en jullie hebben de jongens zoveel beter gemaakt. Top mannen dat jullie dit weer willen doen.

Vandaag kregen de mannen van coach John en assistent coach Robert Hillegom op bezoek. Hillegom heeft al met hele ruime cijfers gewonnen van onze andere tegenstanders, maar net zoals onze vorige wedstrijden geven wij ons niet zomaar gewonnen.

Het team bestond vandaag uit Jort, Marc, Rens, Roman, Dani en Senna. Rik was vandaag afwezig en aangezien wij wekelijks 1 speler chronisch tekort komen kregen we hulp van Sam en Kevin.

De aftrap was voor Hillegom en nog voordat wij beseften dat de wedstrijd al begonnen was had Hillegom al de eerste goal erin geschoten. Maar hierdoor werd Vvc meteen wakker en begon goed tegenstand te bieden tegen Hillegom en vielen de doelpunten over en weer.

In de tweede helft kreeg VVC een dipje waardoor Hillegom 2 goals maakten waardoor zij op 6-8 kwamen te staan.

VVC kwam gelukkig de dip te boven en bleef strijden voor een doelpunt die na mooi samenspel van de jongens ook viel 2 minuten voor tijd. De mannen van Vvc weten het wel elke wedstrijd weer spannend te houden voor de toeschouwers en enkele seconden voor tijd werd ook nog de gelijkmaker er in geschoten door VVC. (8-8). Coach en spelleider John vond dat de spanning wel lang genoeg geduurd had en beëindigde de wedstrijd. Het was ook een mooie uitslag en de teams waren ook aan elkaar gewaagd.

We hebben als team laten zien dat we goed kunnen voetballen en hopelijk spelen we in de competitie ook zo.

Volgende week zaterdag spelen we uit tegen Dios om 8.30 uur.