VVC JO10-4 wint zijn eerste competitie wedstrijd.

Dios 10-5 - VVC 10-4 (2-7)

Vandaag gingen we wederom op bezoek bij Dios, die we dit seizoen ook al getroffen hadden in de bekerwedstrijd en de uitslag toen 5-5 is geworden. Na 1 verloren en 2 gelijk spellen werd het wel eens tijd voor een overwinning voor de mannen van coaches John en Robert aangezien we tot nu alle wedstrijden de betere waren. Sam kwam ons wederom weer helpen aangezien wij anders 1 speler te kort kwamen.

De eerste helft stond Jort op doel wat hij uitstekend heeft gedaan. VVC kwam al na 3 minuten op voorsprong door een doelpunt van Senna. Hier gingen mooie passes van Rik ,Roman en Mark aan vooraf,Renz en Dani hielden het hoofd cool en het leek wel of Dani afgelopen week naar Messi heeft gekeken want met de ene schijnbeweging naar de andere wist hij Dios tureluurs te draaien.

Na wat mooi combinatie voetbal, want de jongens weten elkaar steeds beter te vinden, bracht Sam de 0-2 op het scorebord. Omdat wij een terugspeelbal op de keeper gaven en Jort deze bal oppakte kregen we een penalty tegen. Dios schoot ook netjes de 1-2 binnen. Roman en Mark blokte samen met Rik elke aanval van Dios die hierdoor bijna niet aan voetballen toe kwamen ,waarna Sam tegen zijn oude cluppie 2 doelpunten achter elkaar erin schoot en gingen we de rust in met 1-4

Na de rust ging Sam op het doel. En kwam Jort in de verdediging te staan. VVC bleef maar de aandringen op een doelpunt en deze werd dan ook gescoord door Dani.1-5 voor ons. Ook maakte Dios nog een eigen goal door een hard schot van Senna tegen een speler van dios waardoor deze in het doel belandde. Dios maakte daarna nog even de 2-6. En vlak voor tijd zette Jort de eindstand op 2-7.

Zaterdag spelen we thuis tegen SCW.

Tot volgende week.