JO10-4 nog steeds ongeslagen

VVC 10-4 - Kon.HFC JO10-12

Na een overwinning en een gelijkspel kwam vandaag HFC bij ons op bezoek. Het was heerlijk voetbalweer en de jongens van coaches John en Robert hadden er weer enorm veel zin in. Ook een aantal opa’s en oma’s kwamen hun kleinkinderen aanmoedigen zodat de jongens extra vleugels kregen. Helaas miste we vandaag Dani door ziekte.

De jongens zijn de laatste weken lekker op dreef en je ziet aan het spel dat ze goed opletten tijdens de trainingen van Daan en Jason. Ze passen lekker naar elkaar over, zorgen dat ze vrijlopen en pakken de bal goed af van de tegenstander.

VVC ging dan ook volop in de aanval alleen het eerste doelpunt viel pas na ongeveer 12 minuten spelen voor VVC. Enkele minuutjes later maakte HFC helaas onverdiend de gelijkmaker en gingen we met 1-1 de rust in.

Na wat limonade en wat tips van coach John begonnen we aan de tweede helft.

VVC kwam snel op voorsprong en het werd zelfs 3-1 voor VVC.

VVC begon iets slordiger te voetballen en leed daardoor regelmatig balverlies waardoor HFC de 3-2 scoorde.

VVC maakte 5 minuten voor tijd de 4-2 en dachten dat we de winst al te pakken te hebben. HFC werd de laatste fase sterker en maakte zelfs nog de 4-3. De spanning was ook om te snijden en iedereen was blij dat het eindsignaal gefloten werd.

Goed gevoetbald mannen en lekker zo doorgaan.