Totale off day voor VVC JO10-4

Aalsmeer JO10-6 - VVC JO10-4 eindstand 12-4

Was het het vroege opstaan? Allemaal te druk op school geweest deze week? Misschien wel de lange en vermoeiende reis helemaal naar Aalsmeer? We zullen er waarschijnlijk wel nooit achter komen, maar aan het weer kon het niet liggen want dat was heerlijk.

FCVVC JO10 4 Seizoen 2018 2019

Zo goed als de mannen de afgelopen weken hebben gevoetbald, zo minder was het vandaag tegen Aalsmeer. De wedstrijd was amper 3 minuten oud of we hadden inmiddels al 3 tegengoals te incasseren gehad. Wat was er toch aan de hand? Als dit zo door zou gaan en Aalsmeer zou iedere minuut een doelpunt maken dan hadden we beter iets leuks kunnen gaan doen op zaterdag ochtend. (Grapje natuurlijk).

Inmiddels stond Aalsmeer dus met 3-0 voor, maar door wat tactische wissels door wisselcoach Robert kwamen we tegen alle verwachtingen in toch nog op 3-3 uit in de eerste 12 minuten van de wedstrijd. Na de time out en een gesprek met coach John hadden we een korte fase waarin wij toch tegenstand begonnen te bieden. Maar toch bleef Aalsmeer maar door jagen op de bal (zij hadden ook 2 spelers in het team die heel erg goed waren*) iets wat wij totaal niet deden vandaag. Aalsmeer was bij iedere bal sneller aanwezig dan Vvc. Er kwam op een gegeven moment zelfs wat frustraties naar boven bij de jongens omdat het vandaag niet zo lekker liep.

De eindstand is geëindigd in 12-4, maar ondanks dat hebben de jongens wel weer plezier gehad vandaag en ook hier leren ze weer van.

De twee jongens die zo goed waren rende voordat de penalty’s werden genomen snel naar een ander veld om daar te gaan voetballen , waarschijnlijk met hun eigen team. Blijft soms wel een dingetje.

Volgende week hebben we geen wedstrijd dus kunnen de jongens even lekker uitrusten.

Gr.