JO11-1 tegen Zwaluwen Utrecht

FC VVC 11-1 - Zwaluwen Utrecht 11-1 uitslag 8-2 (2-0)

Zaterdag morgen, 6 april, een prima voetbal weertje om een mooi potje voetbal te spelen. Na de laatste paar jaren altijd naar Utrecht te hebben moeten rijden, mochten we vandaag Zwaluwen op ons complex verwelkomen. Helaas was Jayden afwezig vandaag door prive omstandigheden, en zijn plek werd opgevuld door keeper Duco uit de 11-3.

FCVVC Zwaluwen Utrecht

Zwaluwen een stugge, maar goed voetballende ploeg, waar FC VVC het over het algemeen erg moeilijk mee heeft gehad. Hard werkende en goede voetballers in elke linie ,die net als FC VVC jongens heeft lopen die bij BVO's stage lopen. Vandaag misschien de revanche op afgelopen zondag, toen FC VVC het TOP toernooi bij RCL verloor met penalties van... juist ja, Zwaluwen Utrecht.

Lees meer...

Keihard gewerkt voor een punt, waar misschien..

Buitenveldert 11-1 - FC VVC 11-1 uitslag 2-2 (1-1)

Vandaag (zaterdag) was het vroeg, al redelijk druk met organiseren. Coach Milan belde op dat hij ziek achter bleef in Nieuw-Vennep met een vervelende griep. Dus wie moesten deze week de toppers, tegen het altijd fysiek sterke Buitenveldert, coachen? Vaders Albert en Koen namen deze moeilijke taak op hun schouders vandaag.

FCVVC JO11-1

 

Lees meer...

Soms is niet scherp zijn, toch goed genoeg voor 3 punten

AFC 11-1 - FC VVC 11-1 uitslag 2-7 (1-3)

Vandaag stond de 5e competitie wedstrijd in de hoofdklasse 1 op het programma. FC VVC mocht met zijn talenten naar AFC in Amsterdam, om daar te strijden voor de punten. AFC begeeft zich dit seizoen aan de andere kant van de ranglijst, dan waar het zich normaal wenst te begeven. Met 3 nederlagen in 3 wedstrijden hadden zij zich een andere start gewenst. Maar van onderschatting was geen sprake bij FC VVC.

AFC FCVVC

Lees meer...