Gelijkspel JO12-1 tegen Hoofddorp

VVC - sv Hoofddorp 2-2 (1-1)

Na een mooie winst op Dios vorige week was nu Hoofddorp onze tegenstander, die met hoge cijfers de bekerwedstrijd vorige week hadden gewonnen tegen UNO. De mannen van het team van Steven hadden een pittig trainings weekje achter de rug, en ook als Steven een keertje geen training kan geven hebben we altijd nog Marco achter de hand die Steven donderdag heeft vervangen (bedankt Marco!).

Met een lekker na zomers zonnetje en een goede warming up nam Steven nog even de opstelling door met de jongens. En zonder de afwezige Luuk betraden ze het veld in de volgende opstelling,

Opstelling15092018

De eerste 12 minuten van het spel was Hoofddorp de betere ploeg. Door het chaotische spel van Hoofddorp kwam VVC niet echt lekker in de wedstrijd en speelde Hoofddorp voornamelijk op onze eigen helft. Maar toch tegen alle verwachtingen scoorde Rayan de 1-0 voor ons. Hoofddorp bleef maar op onze helft voetballen en scoorde enige tijd later de gelijkmaker. Steven besloot daarom wat tactische wissels en positie veranderingen door te voeren zodat wij meer druk konden zetten op Hoofddorp. En dit was inderdaad te werken en VVC begon de wedstrijd naar zijn hand te zetten.

Met 1-1 gingen we de rust in.

VVC kwam steeds beter in zijn spel, en het was wachten dat wij een een doelpunt gingen maken, maar ondanks diverse pogingen kwam het niet tot scoren bij ons. En tegen alle verwachtingen in scoorde Hoofddorp toch de 1-2 10 minuten voor tijd. Maar gelukkig blijven de mannen van VVC altijd uitgaan van hun eigen kracht en geven ze nooit op totdat het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter is gefloten. En na een mooie dieptepass op Rayan die de bal meenam naar de achterlijn en deze scherp voorgaf op Daan waarop hij 3 minuten voor tijd de 2-2 inschoot.

Ook kreeg Hoofddorp nog een schitterende kans omdat een speler van Hoofddorp alleen kwam te staan voor onze keeper Cristian. Deze speler schoot de bal snoeihard richting ons doel, maar Christian redde ons met een geweldige redding van puntenverlies.

Eindstand 2-2 waar we heel tevreden over mogen zijn. Cristian, Alec, Stan, Daan, Aloys, Rayan, Thymo, Gulyan, Jarnoud en Ruben jullie hebben gestreden tot het laatste fluitsignaal.

En dan wil ik bij deze ook nog Rayan veel sterkte wensen, want deze jongen heeft al een tijdje last van zijn enkel, en ondanks de pijn wilde hij toch spelen. En dan ook nog een doelpunt maken en een assist geven. Rayan is ‘s-middags naar het ziekenhuis gegaan en het blijkt dat hij een gescheurde meniscus pees heeft waardoor hij enige tijd niet kan voetballen. Sterkte ermee.

Donderdag spelen we thuis tegen UNO om 18.30 uur.