De JO12-1 start goed in de competitie

Legmeervogels 12-1 tegen VVC 12-1 uitslag 2-4

Onze eerste 2 wedstrijden in de competitie waren door omstandigheden afgelast. Daarom regelde onze coach Steven 2 oefenwedstrijden voor de jongens en allebei tegen een hoofdklasser. Beide wedstrijden werden verloren ook mede dat we niet compleet waren, maar ondanks dat we ze verloren bleven de jongens alles geven tot de laatste minuten en deze inzet wilden we ook gaan meenemen naar de eerste competitie wedstrijd tegen legmeervogels.

FCVVC JO12 1 Seizoen 2018 2019 V1

De wedstrijd begon welvarend voor VVC en we bleven continue druk zetten waardoor we legmeervogels niet in hun spel lieten komen. De passing begint er ook steeds beter uit te zien en voor elke bal werd gevochten. Zelfs bij balverlies werd er ook meteen omgeschakeld om de bal weer in onze eigen ploeg te krijgen. Dit resulteerde dan ook na een kwartier spelen de 0-1 voor VVC .

Toch kwamen er in de verdediging kleine slordigheidjes door communicatie foutjes waardoor Legmeervogels vlak voor rust de gelijkmaker maakte.

Na rust was VVC weer de betere van de wedstrijd en zag het samenspelen er keurig uit waarna al snel de 1-2werd gescoord en nog geen minuut later ook nog de de 1-3 in de touwen lag.

Legmeervogels hielp ons ook nog even door een eigen doelpunt te maken, en een paar minuten later scoorde VVC ook nog de 1-5. Helaas werd dit doelpunt afgekeurd door de scheidsrechter. Stan dribbelde in vanuit de zijlijn en schoot richting doel. De keeper raakte hem aan waardoor hij in eigen doel belande.mag dit of niet???

Toch begon legmeervogels iets beter te voetballen en zorgde ervoor dat de einduitslag 2-4 op het scorebord kwam.

Wij als toeschouwers hebben genoten van het spel dat VVC liet zien en hopelijk trekken ze deze lijn door.

Volgende week spelen we thuis tegen Arsenal ASV om 9.30