VVC 12-1 neemt weer 3 punten mee naar huis.

KDO 12-1 – VVC 12-1 uitslag 1-2 (0-2)

Vorige week kropen we door het oog van de naald tegen Arsenal. Wij hadden toen veel meer balbezit alleen waren we meer tegen onszelf aan het voetballen dan tegen een tegenstander door wat mindere bal aannames en passes die niet goed waren. Coach Steven heeft daarom ook afgelopen week hier flink op getraind en dit zag je ook vooral de eerste helft terug in de wedstrijd. Het team begint ook steeds meer vorm te krijgen en de jongens kunnen het ook uitstekend met elkaar vinden. Dus de teamspirit is zeker aanwezig.

FCVVC JO12 1 001

(Coach Steven stoomt zijn spelers klaar voor de wedstrijd)

Vooral dus de eerste helft is KDO bijna niet op onze helft geweest en werd KDO regelmatig weggespeeld. De passes waren goed, de jongens schakelden goed van aanval naar verdedigen en er werd weinig balverlies geleden omdat we er constant bovenop zaten. Dit resulteerde dan ook na een kwartier spelen in de 0-1 voor VVC. En zelfs enkele ogenblikken later in de 0-2. Dit was ook de stand waar we de rust mee ingingen.

FCVVC JO12 1 002

De tweede helft begonnen we iets slordiger te voetballen waardoor KDO ook meer ruimte kreeg om richting ons doel te voetballen. Wat echt een super pluspunt van de jongens van Stevenis, is dat ze totaal niet opgeven in een wedstrijd er volop voor blijven gaan. Over en weer waren er nog wat kleine kansjes voor beide teams alleen wist KDO wel het goal te vinden bij ons waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-2 voor VVC.

We hebben op dit moment 9 punten uit 3 wedstrijden weten te behalen dus de jongens zijn goed bezig. De komende 2 wedstrijden spelen we tegen de nummer 1 en 2 van de competitie.

Wij staan momenteel op plek 3 in de competitie dus dat gaan 2 spannende weken worden.

Volgende week spelen we thuis om 9.30 uur tegen Pancratius.