JO12-1 wint ook van de nummer twee

RKDES 12-1 ā€“ VVC 12-1 0-1 (0-0)

Na 2 pittige trainingen van afgelopen week van coach/trainer Steven gingen de mannen op bezoek bij RKDES. RKDES heeft net als VVC de maximale score weten te behalen in de competitie alleen hebben zij een wedstrijd meer gespeeld dan ons.

FCVVC JO12 1

De jongens raken steeds beter op elkaar ingespeeld en ook onderling kunnen de jongens het leuk met elkaar vinden. Dit is ook niet onopgemerkt gebleven bij een aantal bedrijven. Afgelopen 3 weken heeft het team 2 sponsors weten te strikken. Move2Improve (Personal Training gevestigd in het koning Willem Alexander bad) heeft voor alle jongens de trainingspakken verzorgd en ook Mansveld uit Eindhoven (een grote Electrotechnisch bedrijf) heeft ons weten te vinden om hun logo te mogen plaatsen op de nieuwe wind/regen Jacks. Dus komen onze mannen tegenwoordig lekker stoer naar de voetbal.

De wedstrijd tegen RKDES hadden we goed onder controle en ondanks dat RKDES op de tweede plaats in de competitie staat lieten we hun weinig kansen toe. VVC bleef zoveel mogelijk zijn eigen spel spelen, maar ook RKDES bleef lekker voetballen. De beide teams waren vooral de eerste helft enorm aan elkaar gewaagd. We gingen de rust ook in met 0-0.

Na wat tactische besprekingen door coach Steven begonnen we aan de tweede helft. VVC bleef druk zetten en er kwamen goede aanvallen vanuit VVC. Alleen zoals zoveel wedstrijden van ons komen we vaak in de buurt van de keeper alleen missen we het laatste zetje om te scoren. Er werden door VVC een aantal schoten op het doel gelost die rakelings langs gingen of de keeper van RKDES hield ze tegen.

Halverwege de tweede helft werd de bal weer voorgegeven voor het doel van RKDES en door wat Rommelig uitverdedigen van RKDES wist Aloys de bal met zij knie nog te raken waardoor deze in het doel belande. 0-1 voor VVC.

Er waren nog over en weer wat kansjes voor beide teams en ook nog een hele mooie kopbal van Jarnoud die maar net naast ging. Na 2x 30 minuten floot de scheidsrechter af en kan VVC Jo 12-1 wederom weer 3 punten mee naar huis nemen.

De jongens weten zich goed staande te houden in de eerste klasse en ook de supporters hebben weer een leuke wedstrijd kunnen zien.

Na de wedstrijd werden de meegereisde supporters nog even bedankt door de spelers door hand in hand naar de supporters toe te rennen.šŸ‘

Volgende week spelen we uit tegen DCG RKSV om 11.30

Bedankt weer jongen en tot volgende week.