VVC 12-1 speelt koploper van de mat.

VVC 12-1 – Overbos 12-1 uitslag 4-1 (2-1)

Na twee wedstrijden met puntenverlies moesten we zaterdagmorgen tegen de huidige koploper Overbos. Dit is al jaren een sterke tegenstander dus we wisten dat we flink aan de bak moesten. Ook moesten alle koppies weer even dezelfde kant opgezet worden want als je wilt meedraaien in de top 3 van deze competitie moeten we niet weer onnodig puntenverlies gaan leiden. Dus coach Steven heeft tijdens de laatste trainingen iedereen ook weer op een lijn proberen te krijgen.

VVC begon enorm fel aan de wedstrijd en Overbos werd vooral in de begin fase aardig weggespeeld. We waren scherp in de passing, we combineerden goed en ook bij balverlies zorgden we ervoor dat we deze weer heel snel terugveroverde. Dit resulteerde ook na ongeveer 7 minuten spelen in een 1-0 voorsprong voor VVC. En enkele minuten later volgde zelfs de 2-0. Hiermee gingen we ook de rust in. Tijdens de rust werden de trouwe supporters nog even beloond met wat pepernoten van de Zwarte Pieten waarna de wedstrijd weer kon gaan beginnen met de tweede helft.

Overbos kwam sterker uit de rust dan VVC en begon iets meer op onze helft te spelen. Na enkele minuten spelen in de tweede helft scoorde Overbos dan ook een fraai doelpunt. Het leek erop dat deze speler een voorzet wilde gaan geven, maar de bal zeilde mooi in de verre hoek ons goal in dus werd de wedstrijd wederom spannend met een tussenstand van 2-1. Als je hoog bovenin de competitie wilt staan zal er toch flink gestreden moeten worden. En dat deed VVC dan ook uitstekend. We bleven maar aandringen om nog een goal te maken, en in deze fase van de wedstrijd werd VVC ook weer sterker. De jongens gingen weer voor elkaar door het vuur. En scoren zouden ze, al maakte het niet uit wie. Overbos werd weer flink onder druk gezet en VVC wist wederom het doel te vinden en scoorde de 3-1. Dit is tegen een team als Overbos een uitstekende prestatie. En was het wachten op het eindsignaal. Toch wist VVC zijn vierde goal nog te maken enkele minuten voor tijd door vanaf ongeveer 20 meter een schitterende vrije trap erin te
schieten "A la Messi".

De scheidsrechter floot af en de mannen van coach Steven bedankten nog even de supporters.

Christian, Alec, Stan, Gulyan, Thymo, Rayan, Aloys, Daan, Jarnoud, Luuk en Ruben jullie hebben de supporters weer lekker laten genieten. Ga zo door. We zijn nu samen met Rkdes koploper, alleen is het doelsaldo van RKDES iets hoger. Maar als jullie zo blijven spelen moet het lukken.

Top mannen