FC VVC JO14-1 wint bekerwedstrijd tegen Stormvogels IJVV JO14-1

Stormvogels IJVV JO14-1 – FC VVC JO14-1 uitslag 3-5 (2-2)

Zaterdag 19 januari stond de bekerwedstrijd (1/8 finales) tegen Stormvogels op het programma. De mannen hadden er zin in na een paar weken winterstop.

FCVVC JO14

De najaarscompetitie was heel succesvol verlopen, ongeslagen kampioen geworden! Dit was al drie weken voordat de competitie afgesloten zou worden bekend geworden. Op het veld was er champagne, in de kleedkamer warme chocolademelk en in de kantine was er voor iedereen een patatje (bedankt Frank en Bas).

Tijdens de nieuwjaarsreceptie op 5 januari werd het team gehuldigd. Was er voor iedereen een beker, een AA drankje en een patatje namens de club. Bedankt!

Maar nu naar de bekerwedstrijd van zaterdag 19 januari tegen Stormvogels. De mannen hadden er zin in en waren door Frank en Bas “op scherp” gezet. Dit was direct zichtbaar in het spel en de kansen. We openden de score met een mooi doelpunt van Anouar: 0-1. Stormvogels kreeg ook veel kansen en benutten er twee dus kwamen we op 2-1. Vlak voor rust scoorde Duncan met een fantastische kopbal, nadat Wouter een vrije trap vanaf 30 meter op de lat schoot, de 2-2. De jonge goed fluitende scheidsrechter floot direct af voor de rust. Tijdens de gang naar de kleedkamers bespraken de coaches en de scheidsrechter hoe het verloop van de wedstrijd zou zijn als het gelijkspel zou blijven/worden. Er wordt namelijk niet verlengd bij een gelijkspel maar Bas was er van overtuigd dat VVC nog drie keer zou scoren en zo gebeurde het ook. In de tweede helft vielen er drie doelpunten. Amin scoorde op een mooie voorzet van Eren: 2-3. Duncan wist twee keer het net te vinden. Eén keer vanuit een vrije trap en één keer vanuit een afgeslagen corner: 2-5

Stormvogels wist ook nog een keer te scoren en zo kwam de einduitslag op 3-5. De jongens hebben fantastisch gespeeld en verdienen het om door te gaan naar de ¼ finales in de beker!

Vanaf zaterdag 26 januari start de voorjaarscompetitie in de 1e klasse en we hopen daar ook goed mee te kunnen doen.

AvLM