Recycling Nijssen

Word Ook Sponsor van FC VVC

FC VVC - JEUGDNIEUWS & VERSLAGEN

Een koude ochtend bij AFC

Zaterdagochtend was het weer tijd voor een lekker potje voetbal en dit keer gingen we op bezoek bij AFC in Amsterdam.

Nadat verschillende ouders een toeristische route hadden genomen en net op tijd aangekomen waren konden we beginnen! Snel nog wat instructies van de coach en snel het veld op! Daar gaan we!

Al snel bleek dat het een pittige wedstrijd ging worden! De teams waren aardig aan elkaar gewaagd.. wat wel opviel was dat die stadsmensen weinig gewend zijn want bij elk duwtje vielen ze al bosjes op de grond. Verschil moet er zijn. Onze dames gingen er vol voor. Maar helaas daar kwam AFC door de verdediging heen en de bal viel binnen 1-0 achter.

Maar onze leeuwinnen herpakte zich en vol goede moed gingen ze er weer tegenaan en toen uit het niets kreeg Verony de bal voor haar voeten en ging op het doel af. AFC was verrast en Verony schoot de bal in het net! 1 -1 ! We zijn weer terug in de wedstrijd!

Daarna ging het over en weer. Meerdere kansen voor AFC die door het goede keeperswerk van Asa en door de verdediging van Elona, Hanna en Erjola werden tegen gehouden! Onze aanvallers Elise P., Luna, Sophie en Lina namen het doel van AFC ook flink onder vuur.

De ballen vlogen vlak voorlangs en tegen de palen maar helaas geen doelpunten. Toen ineens zag Verony haar kans. Ze passeerde de verdediging en schoot behendig de bal langs de keeper! Stand 1 – 2! Inmiddels zijn we ruim in de tweede helft beland. De meiden staan op een nipte voorsprong en het middenveld met Anouk en Elise O. heeft het zwaar maar er gaan mooie ballen naar voren! Vanuit het middenveld komt de bal voor het doel van AFC terecht het lijkt wel een flipperkast zoveel gaat de bal heen en weer! En daar komt de bal op de voet van Erjola terecht die de bal mooi in de hoek van het doel plaatst! Stand 1 -3 ! Dan ineens komt daar AFC met een lange bal naar voren, over de verdediging van onze meiden ! En schiet de bal boven in de kruising! Stand 2 -3! De laatste paar minuten zijn aangebroken en de spanning stijgt!

De hartslag gaat omhoog, kunnen onze meiden de winst binnensleuren? Dan ineens een speelster van AFC op de keeper af! Luna komt uit haar doel en kan net de bal over het doel heenslaan! Net geen doelpunt! Goed aangestuurd door haar opa naast het doel! Het is nu één voor allen en allen voor één!

Met vrouw en macht staan alle meiden bijna achterin om de ballen van AFC tegen te houden! Noemi stuurt de verdediging goed aan en zet iedereen nog even op de plaats voor de corner! Bal gaat naast!

En dan het eindsignaal! 2 -3 gewonnen! Na deze spannende wedstrijd gaan we weer trots naar huis!

 

FC VVC Betaalpas

Algemeen Jeugdsponsor - Clean Trend b.v.

CleanTrend

Toernooi Kalender 2020

Voetbalschoenen Voetbal Geest.nl

Lid worden FC VVC

BN Nieuwsbrief

Contact informatie Bovenbouw

Contact informatie Onderbouw

Contact informatie Meiden

CHAMPIONS LEAGUE

Traingstijden

Programma

TAKEN MONITOR - INLOGGEN MIJN VVC

Mijn VVC Online Inloggen

Vrijwilligers Aanmelden