Recycling Nijssen

Word Ook Sponsor van FC VVC

FC VVC - JEUGDNIEUWS & VERSLAGEN

Stoomboot VVC neemt haven Alliance in

De zaterdag begon donker en koud, de maan scheen nog door de bomen. Er werd al vroeg op deuren van de meiden geklopt en al snel vertrokken de meiden van VVC richting Haarlem voor een heerlijk ochtendje tegen Alliance.
Eenmaal aangekomen zonk de moed in de voetbalschoenen van de VVC-knechten toen bleek dat de teamleider de ballen was vergeten. Al snel had coach Patrick als goedheiligman koffie en een bal geregeld en zo kon de warming up onder toeziend oog van Beukie de Beer beginnen.

Trainer Jori had de meiden fit als kapoentjes klaargestoomt en de nieuwe opstelling werd ingezet. Dat was even wennen voor de pieten uit Nieuw-Vennep maar al na enkele minuten werd het eerste doelpunt tegen Alliance gescoord door spits-piet Åsa na een mooie voorzet van de verdedigingspiet Noémi.

Een breed middenveld bestaande uit Hannah, Erjola en Elona zorgde voor pieten-paniek bij de tegenstander waardoor Hannah als wind door de bomen door de verdediging van Alliance brak. 0-2. Door de smaak van overwinning, zoet als marsepein, deed de VVC-knechten even verstarren waarna Alliance een tegendoelpunt wist te maken.

De makkers staakten hun wild geraas en na de rust regende het doelpunten als pepernoten tijdens de intocht van de Sint. Als een roetveeg snelde Vérony naar voren en schoot de bal tegen de lat na een voorzet van makker Anouk. Meteen daarna maakte Vérony het af 1-3.

Luna nam een sprint vanaf het middenveld en schoot de bal in het kruis van het doel wat een 1-4 opleverde. Mooi aangespeeld vanaf Elise O. trippeltrap naar Elona zette Lina haar schoentje onder de bal en werd het 1-5. Een mooie bal op maat van Elise P. werd opgepakt door Erjola die als Amerigo in draf de bal op haar hoef nam. Die dreunde in de hoek van het doel. Als er geen net in zou zitten zou de bal Madrid bereiken en de stand was 1-6.

Coach Patrick begon een polonaise langs de kant, keek in zijn grote boek en wisselde nog een keer. Anouk en Elona kwamen het veld in. Ze namen als een wimpel in de wind de bal uit handen van de tegenstander. Noémi kreeg daardoor ruimte, greep de kans en scoorde 1-7. Alliance kreeg nogmaals de roe en Sophie maakt er met een snoeiharde bal tenslotte 1-8 van door een mooie pass van Vérony.

De intocht van VVC was een feit. Wie zoet is krijgt lekkers wie stout is VVC als tegenstander en de scheids noteerde door een pepernoot in haar oog 1-7.

FC VVC Betaalpas

Algemeen Jeugdsponsor - Clean Trend b.v.

CleanTrend

Toernooi Kalender 2020

Voetbalschoenen Voetbal Geest.nl

Lid worden FC VVC

BN Nieuwsbrief

Contact informatie Bovenbouw

Contact informatie Onderbouw

Contact informatie Meiden

CHAMPIONS LEAGUE

Traingstijden

Programma

TAKEN MONITOR - INLOGGEN MIJN VVC

Mijn VVC Online Inloggen

Vrijwilligers Aanmelden