CB SponsorDeur468 2015

FC VVC - Jeugdteams & Verslagen

O19-1 verliest nipt in Haarlem

Zaterdag speelde de O19-1 in Haarlem tegen FC Haarlem-Kennemerland O19-1. Op de heilige grond waar Gullit, Keur en andere voormalige profvoetballers onder het toeziend oog van Barry Hughes schitterden. Echter, onze heren waren zich daar niet echt bewust meer van en de entourage is ook danig veranderd. Van het stadion is nog slechts een tribune over en die was nagenoeg leeg voor de wedstrijd van onze toppers. Met dit heerlijke zonnetje zochten de toeschouwers een lekker plekje in de zon.

FC VVC JO19-1

Lees meer...

Woensdag bij Ajax en de goal van Joost

FCVVC AJAX Toekomst

Vorige week woensdag waren we met de O9-2 op de Toekomst om onze wedstrijden te spelen tegen de O8 van Ajax. We besloten om wat eerder aanwezig te zijn bij Ajax en dat was maar goed ook. De spelers van het grote Ajax stonden op het punt om naar huis in hun grote bolides. En zo vlogen de kleine mannetjes en kleine dametje met in hun kielzog de ouders van Siem de Jong naar van de Beek. Van Dolberg naar Onana en van Kluivert naar Lamprou. De hoofden van de kleine mannetjes en kleine dametje werden van de opwinding steeds roder en die van de ouders ook. Iedereen genoot er enorm van.

Lees meer...

O10-3: Veel voetbalvreugde op zonnige zaterdag

FC VVC O10-3  - Hillegom O10-3   Uitslag: 5-0 (2-0)

“Als ik jullie zo met elkaar bezig zie, dan gaat het helemaal niets worden vandaag” zei coach Mischa vlak voor de wedstrijd. De één had een steekje hier, de ander had een pijntje daar. Sommige spelers hadden al een beetje last van hooikoorts. En tijdens de warming up werd op het minst of geringste op elkaar gezeurd.

Lees meer...

FC VVC JO17-1 wint gemakkelijk thuis van Hercules Zaandam

FC VVC JO17-1 - Hercules Zaandam sc JO17-1 uitslag 6-2

Spelend op het het hoofdveld van FC VVC omdat er bij de selectie een uitwedstijd op het programma stond, JO17-1 won onder de stralende zon errug gemakkelijk van Hercules Zaandam.

FCVVC JO17 1

Bekijk hier de foto's

O10-3 verliest topper op onfortuinlijke wijze

BSM  O10-1  - FC VVC  O10-3 uitslag 5 - 3 (2 - 1)

In Bennebroek moesten de jonge talenten van de O10-3 als koploper spelen tegen het eerste O10 team van BSM dat voor deze wedstrijd op de tweede plek stond. Het team begon zaterdagochtend al met pech. Mede topscorer Adam moest zich afmelden. Hij was tot zijn grote verdriet te ziek om te spelen. Hij wilde zo graag voetballen, maar zijn lichaam sputterde tegen.

Lees meer...