Recycling Nijssen

Word Ook Sponsor van FC VVC

FC VVC - Jeugdteams & Verslagen

VVC 12-1 neemt weer 3 punten mee naar huis.

KDO 12-1 – VVC 12-1 uitslag 1-2 (0-2)

Vorige week kropen we door het oog van de naald tegen Arsenal. Wij hadden toen veel meer balbezit alleen waren we meer tegen onszelf aan het voetballen dan tegen een tegenstander door wat mindere bal aannames en passes die niet goed waren. Coach Steven heeft daarom ook afgelopen week hier flink op getraind en dit zag je ook vooral de eerste helft terug in de wedstrijd. Het team begint ook steeds meer vorm te krijgen en de jongens kunnen het ook uitstekend met elkaar vinden. Dus de teamspirit is zeker aanwezig.

FCVVC JO12 1 001

(Coach Steven stoomt zijn spelers klaar voor de wedstrijd)

Lees meer...

"Een voor allen, allen voor een."

FC VVC 11-1 - FC Volendam 11-1 (7-0)

4e competitie wedstrijd Hoofdklasse 1

Vandaag kwam, in het heerlijke najaarszonnetje, FC Volendam op bezoek op het sportpark van FC VVC. Vorige seizoen was deze wedstrijd (achteraf) een kraker, wat resulteerde in een 3-3 gelijk spel. Daar, waar met iets meer geluk,misschien toen wel een overwinning meer terecht was geweest.

FCVVC JO11 1

Na het iet wat teleurgestelde spel van vorige week tegen Jonathan, moest er wat recht gezet worden. En waarom dan niet gelijk tegen FC Volendam? De oranje hemden tegen de oranje broeken.

Lees meer...

010-1 TROTS OP MIJN KLEINE MANNETJES EN KLEINE DAMETJE

Het is 13.00 uur in de middag. Ik kom thuis naar een ochtendje training geven voor de UFA. Ik ben moe. Ik ben gebroken. Een paar uurtjes nachtrust is voor mij toch niet meer genoeg. Ik plof op de bank. Mijn spieren ontspannen en ik denk aan gisteravond. Samen met een vriend heb ik een paar kleine biertjes gedronken. Een paar maar. Een paar teveel kan ik beter zeggen. Heerlijk.

Lees meer...

Spannend, Spannend, Spannend

VVC JO12-1 – Arsenal ASV JO12-1 eindstand 3-2 (1-1)

Ongelooflijk wat een spannende wedstrijd hebben de mannen van Steven vandaag gespeeld tegen Arsenal ASV. We begonnen lekker aan de wedstrijd en waren de bovenliggende partij waardoor we met een eigen doelpunt door Arsenal na een kwartier spelen op de 1-0 voorsprong kwamen. Toch merken we regelmatig dat wij zelf soms fases in de wedstrijd hebben waardoor we slordig gaan voetballen en ook slordig met de kansen omgaan.

Lees meer...

Totale off day voor VVC JO10-4

Aalsmeer JO10-6 - VVC JO10-4 eindstand 12-4

Was het het vroege opstaan? Allemaal te druk op school geweest deze week? Misschien wel de lange en vermoeiende reis helemaal naar Aalsmeer? We zullen er waarschijnlijk wel nooit achter komen, maar aan het weer kon het niet liggen want dat was heerlijk.

FCVVC JO10 4 Seizoen 2018 2019

Lees meer...