Rayer Healthcare Shockwave

onderdelenshop24.com

HEMELVAARTSDAG en TWEEDE PINKSTERDAG GeenTRAINING

FC VVC - Club Informatie / Nieuws

Help mee! Samen verbouwen we onze kantine [Deel 1]

Samen aan de slag om van onze kantine een gezellig nieuw thuishonk te maken. Een nieuwe bar, andere vloer, meubels vervangen, lekkere hangplekken voor iedereen maken, wij hebben er zin in. Toch kunnen we het niet alleen. Wij hebben jullie hulp nodig.

Investeren en sponsoren

Als eerste hebben we geld nodig voor de nieuwe inrichting en verbouwing. Er zijn verschillende manier waarop je FC VVC kunt sponsoren. Van interessante investeringen via certificaten tot het kopen van je eigen stukje kantine. En van leuke activiteiten tot de fooienpot op de bar. Alle beetjes helpen om te zorgen dat onze kantine een sportieve plek wordt voor iedereen.

Blijf op de hoogte

Aankomende weken houden we je op de hoogte van alle manier waarop je ons kunt helpen. Natuurlijk melden we elke mijlpaal, spontane reacties en leuke acties. Blijf ons volgen via de site, Facebook, de TV-schermen in de kantine en via de nieuwsbrief. Ontvang je die nog niet? Meld je dan alsnog aan. Zo zorg je dat je niets mist!

EEN SNEAK PREVIEW VIND JE OP FACEBOOK OF OP DE TV-SCHERMEN!

Wij kijken er naar uit om met jullie samen de verbouwing van de kantine, voor alle leden, sponsors en gasten, te realiseren.

De werkgroep ‘de nieuwe kantine’,

Ella, Manuela, Barbara, Raymond, Wim, Marc en Ruud