Rayer Healthcare Shockwave

onderdelenshop24.com

FC VVC - Club Informatie / Nieuws

Help mee! Samen verbouwen we onze kantine [Deel 2]

Verbouwen kost geld. FC VVC biedt jou als sponsor, team of investeerder, verschillende manieren om te helpen. Hieronder vind je twee aantrekkelijke financiële opties.

Certificaten

Jouw investering in certificaten belonen we met 2% rente (per jaar). Je koopt een certificaat voor 1.000, 2.500 of 5.000 euro en binnen 10 jaar betalen wij je het bedrag inclusief 2% rente (per jaar) terug. Een interessante investering voor sponsors of voor een heel team, met een gegarandeerde terugbetaling. En wij geven je een hogere rente dan bij de bank!

Interesse? Mail je naam en telefoonnummer naar , dan nemen we contact met je op over de mogelijkheden. Vermeld erbij dat het om Certificaten gaat.

Kavels

Koop een stukje van de kantine. We delen de kantine op in kavels, elke kavel kost 50. Hoeveel kavels je koopt bepaald het bedrag dat je investeert in de nieuwe kantine. Een plattegrond met de beschikbare kavels vind je bij de bar. Check snel welke kavel er nog vrij is!

Meer informatie? Mail je naam en telefoonnummer naar , dan nemen we contact met je op over de mogelijkheden. Vermeld erbij dat het om Kavels gaat.

De werkgroep "De Nieuwe Kantine",
Ella, Manuela, Barbara, Raymond, Wim, Marc en Ruud