Hoofdsponsor Loon op Zand

FC VVC ONLINE WEBSHOP

FC VVC - Club Informatie / Nieuws

Ajax wint de O11 Corona Cup 2020

Na spannende poulewedstrijden en al even spannende kruisfinales vorige week, was afgelopen zaterdag de allesbeslissende finaledag in de strijd om de O11 Corona Cup.

FCVVC CORONA CUP 2020 insta

En ook nu stonden de wedstrijden weer bol van de spanning. Er stond voor de verschillende teams nog wel wat op het spel, want zou bijvoorbeeld Bayern München zijn eerste overwinning gaan behalen? En dat tegen het altijd lastige Real Madrid. En wie zou de finale in de Zilver poule winnen, Juventus of Borussia Dortmund? En dan de strijd om een plek op het erepodium in de Goud poule. Zou Liverpool of Barcelona met die 3e plek aan de haal gaan? En natuurlijk de grote finale tussen Ajax en Manchester City. Wie zou na al die weken de strijd om de O11 Corona Cup gaan winnen?

De grote finale tussen Ajax en Manchester City was superspannend. Hier stonden twee teams die enorm aan elkaar gewaagd waren. En dat was aan de uitslagen ook wel te zien. De 1e wedstrijd ging met minimaal verschil naar Ajax (3-2). De 2e wedstrijd eindigde in een onbesliste 2-2. De laatste wedstrijd zou dus beslissend zijn. Ajax had aan een gelijkspel genoeg. Maar als Manchester City met 2 doelpunten verschil zou winnen, dan zou City alsnog 1e worden. Ajax maakte al snel zijn ambities duidelijk door een snelle 1-0 voorsprong te nemen. En die werd daarna al vrij snel uitgebouwd naar 3-0. Deze klap kwam Manchester City niet meer te boven, waardoor het uiteindelijk 5-2 voor Ajax werd. Waarmee Ajax zich dus kroonde tot winnaar van deze O11 Corona Cup.

Ook in de strijd om de 3e plaats was het spannend. Hier wist Liverpool in de 1e wedstrijd Barcelona nog met 4-1 te verslaan. Maar in de 2e wedstrijd ging de strijd gelijk op en deze eindigde dan ook in 1-1. Ook hier zou dus een gelijkspel volstaan voor Liverpool om op de 3e plaats te eindigen. Maar als
Barcelona met meer dan 3 doelpunten verschil zou winnen, dan zou Barcelona 3e zijn. Maar Liverpool liet in deze laatste wedstrijd blijken duidelijk de sterkere te zijn door met 5-0 te winnen.

In de Zilver poule ging de strijd om de 1e plaats tussen Juventus en Borussia Dortmund. Ook hier twee ploegen die elkaar geen duimbreed toegaven. In de 1e wedstrijd werd het nog 3-1 voor Borussia Dortmund, maar in de twee wedstrijden daarna was het verschil minimaal. In wedstrijd 2 was het alle eer voor de verdedigers want het werd slechts 2-1 in het voordeel van Borussia Dortmund. En in de laatste wedstrijd gingen de aanvallers helemaal los, wat resulteerde in een 5-4 overwinning voor Borussia Dortmund.

De strijd om de 3e plaats in de Zilver poule ging tussen Real Madrid en Bayern München. En ook hier weer twee ploegen die enorm aan elkaar gewaagd waren. Dat bleek al meteen in de 1e wedstrijd die in 1-1 eindigde. Ook in de 2e wedstrijd lag het heel dicht bij elkaar. Deze wedstrijd ging met 2-1 naar Bayern München, dat daarmee zijn eerste overwinning in dit toernooi haalde. En ook in de laatste wedstrijd weer een mooi gelijk opgaande strijd, die uiteindelijk in 2-2 eindigde.

Voor de volledigheid dan nog de eindstand.

Goud poule:

  1. Ajax
  2. Manchester City
  3. Liverpool
  4. Barcelona

Zilver poule:

  1. Borussia Dortmund
  2. Juventus
  3. Bayern München
  4. Real Madrid

De Rustende Jager

FCVVC CORONA13112021

FC VVC Betaalpas

HOOFDSPONSOR FC VVC 1 - 2 - U23 = Loon op Zand

Loon op Zand Sponsor FC VVC 1 en 2

ALGEMEEN JEUGDSPONSOR - Clean Trend b.v.

CleanTrend

Nieuwe Sponsors Seizoen 2021 - 2022

Nieuwe Sponsors 2021-2022

Voetbalschoenen Voetbal Geest 2020

BN Nieuwsbrief

Trainings Schema2021 2022

FC VVC - Kleine Moeite Groot Gebaar

TAKEN MONITOR - INLOGGEN MIJN VVC

Mijn VVC Online Inloggen

Vrijwilligers Aanmelden